Korijkov so Špilárom zariadili víťazstvo SR 19

2012-03-26 12:00:00

Obom michalovským futbalistom vo výbere trénera Petra Gergelyho sa podarilo skórovať, Slovensko vyhralo 2:0.

Slovenskí futbaloví reprezentanti do 19 rokov zvíťazili v dnešnom prípravnom stretnutí v Dunajskej Lužnej nad rovesníkmi z Rakúska 2:0, keď oba góly nášho výberu vsietili hráči MFK Zemplín Michalovce. Najprv sa presadil obranca Ľubomír Korijkov, ktorý skóroval už v 3. minúte, a poisťujúci druhý gól pridal útočník Oliver Špilár. Odvetný súboj je na programe v stredu o 19. hodine v rakúskom Drassburgu.

Slovensko 19 - Rakúsko 19 2:0 (1:0)

Góly: 3. KORIJKOV, 50. O. ŠPILÁR

Rozhodovali: M. Mastiš - Borsányi, V. Mastiš (všetci Slovensko), 150 divákov

SLOVENSKO 19: Gábriš - Ambra, Koštrna, KORIJKOV, Ondrek, Bukata (63. Behan), Dzúrik, Morong (89. Ilko), O. ŠPILÁR (80. Kamenčík), Chlpík (46. Kemláge), Vojtuš (71. Miklós)

RAKÚSKO 19 (základná zostava): Streinbirger - Petrovic, Neuhold, Wimmer, Peinsipp, Völkl, Schöpf, Ritzmaier, Prosenik, Stöger, Spiridonovic

Peter Gergely (tréner SR 19): "Odohrali sme dobrý zápas s kvalitným súperom. Som spokojný s tým, že sme nedostali gól, pričom viackrát nás podržal brankár. Na druhej strane mohli sme vyhrať aj vyšším rozdielom, takže s výsledkom aj výkonom som spokojný. Do odvety určite urobím nejaké zmeny v zostave, ale cieľ je rovnaký - vyhrať."

Zdroj: futbalsfz.sk