Rezerva MFK Zemplín nestačila doma na Svit

2011-10-02 12:00:00

Michalovské béčko podľahlo na ihrisku v Topoľanoch Svitu tesne 0:1, keď sa presadil kapitán Milan Jambor.

V zápase 11. kola Majstrovstriev regiónu Východ nestačil celok MFK Zemplín Michalovce B na Svit, ktorému podľahol najtesnejším rozdielom 0:1. Jediný gól stretnutia zaznamenal v 68. minúte hosťujúci kapitán Milan Jambor.

MFK Zemplín Michalovce B - FK Svit 0:1 (0:0)

Na nekvalitnom teréne sa hral vyrovnaný futbal. Prvý strelecký pokus zápasu patril hosťom, ale Badyík z hranice pokutového územia prestrelil Brudňakovu bránu. V 20. minúte to pre zmenu skúšal domáci Mihok, no gólman Marušák jeho nepríjemnú strelu vyrazil. Tesne po polhodine hry dobre mierenú hlavičku Michalovčana Ďuďu odvrátila hosťujúca obrana na rohový kop.


Krátko po zmene strán Beller z tímu hostí vypálil tesne vedľa. V 62. minúte vystrelil nad bránu Pekarčík. O šesť minút sa hostia dočkali, striedajúci Monka nešiel nabiehajúceho Jambora, ktorý strelou k žrdi prekonal michalovského gólmana Brudňaka - 0:1. V 70. minúte mohlo byť vyrovnané, ale výborná strela Mihoka skončila len tesne nad bránou hostí. Domáci zvyšovali aktivitu a v 78. minúte po akcii Forgáča z ľavej strany neuspel vo výhodnej pozícii Ďuďa. Zo záverečného tlaku už domáci, hrajúci proti vetru, nedokázali nič vyťažiť, preto sa zrodilo víťazstvo Svitu 1:0.

Gól: 68. Jambor

Rozhodoval: Dolhý - 150 divákov.

MFK ZEMPLÍN B: J. Brudňak - Samba, Podhorín, Zonzon, M. Vanák - Kokočák, V. Kostovčík, Mihok, Tokár - Ďuďa, L. Forgáč

FK: Marušák - Pekarčík, M. Macko, Fridman, Jambor - Tropp (88. Koch), Jarkuliš, T. Sabo (64. Monka), Beller - Badyík (71. J. Lelkes), Lesný