Brankár Patrik Le Giang v nominácii SR 21

2011-08-29 12:00:00

S reprezentáciou odchádza na kvalifikačný duel do Kazachstanu, Michalovciam bude proti Podbrezovej chýbať.

Brankárska jednotka MFK Zemplín Patrik Le Giang bude v najbližšom náročnom stretnutí proti ŽP Šport Podbrezová (sobota o 15.30 hod.) chýbať v michalovskej zostave, pretože v tom čase bude so slovenskou reprezentáciou do 21 rokov v kazašskom meste Almata, kde Slováci v utorok 6. septembra o 19. hodine nášho času odohrajú kvalifikačné stretnutie o postup na ME 2013. Zaujímavosťou je, že všetci traja brankári, ktorí sú v nominácii trénera Ivana Galáda, chytajú v spoločnej súťaži - v druhej slovenskej lige. Okrem nášho gólmana totiž do Kazachstanu odlietajú aj Pavol Bajza z Dubnice nad Váhom a Matej Rakovan z Liptovského Mikuláša. 

Nominovaní hráči:

Brankári: Pavol Bajza (MFK Dubnica), Matej Rakovan (MFK Tatran Liptovský Mikuláš), Patrik LE GIANG (MFK Zemplín Michalovce)

Obrancovia: Matúš Čonka (MFK Košice), Róbert Pilár (FK Senica), Lukáš Štetina(Metalist Charkov), Lukáš Pauschek, Kristián Kolčák (obaja ŠK Slovan Bratislava), Marián Kolmokov (FC Nitra)

Stredopoliari: Peter Mazan, Samuel Štefánik (AS Trenčín), Marek Hlinka (FK Dukla Banská Bystrica), Róbert Valenta (1. FK Příbram), Ján Greguš (Baník Ostrava), Filip Kiss (Cardiff City FC), Juraj Vavrík (MFK Ružomberok)

Útočníci: Róbert Mak (1. FC Norimberg), Milan Lalkovič (Doncaster Rovers), Ákos Szarka (ŠK Slovan Bratislava), Arnold Šimonek (FC Nitra)

Náhradníci: Tomáš Košút (1. FC Slovácko), Ivan Schranz (FC Petržalka 1898), Jakub Považanec (FK Dukla Banská Bystrica), Kamil Karaš (MFK Košice)

Realizačný tím:

hlavný vedúci: Jozef Valovič

hlavný tréner: Ivan Galád

asistent trénera: Norbert Hrnčár

tréner brankárov: Stanislav Seman

tím manažér: Samuel Slovák

technický vedúci: Dávid Vailing

lekár: Pavel Malovič

psychológ: Juraj Mrázik

fyzioterapeut: Pavel Purdek

masér: Mário Prelovský

kustód: Štefan Balla