Oliver Špilár na návšteve v Michalovciach

2011-08-17 12:00:00

Nohu talentovaného útočníka MFK Zemplín zdobí sadra, v pondelok ide na kontrolu do Prešova.

Včera sa na michalovskom futbalovom štadióne objavil útočník MFK Zemplín Oliver Špilár, ktorý si ešte koncom minulého mesiaca zlomil nohu. Odvtedy nedobrovoľne pauzuje a keďže nemôže trénovať, lieči sa v doma v Stropkove. 18-ročný útočník preto do Michaloviec prišiel pozrieť spoluhráčov a trénerov, s ktorými sa dlhšie nevidel.

Oliverovi Špilárovi nechýba úsmev na perách, aj napriek tomu, že má nohu v sadre a spoločnosť mu robia barly.

Oliverovu nohu zdobí v týchto dňoch sadra a v pondelok sa uvidí, čo bude ďalej. „Sadru som dostal hneď v ten istý deň, keď sa mi to zranenie prihodilo. V pondelok idem na kontrolu do Prešova, kde mi lekár povie, či už je predpriehlavková kosť zrastená. Ak áno, budem nosiť už len ortézu, približne dva týždne,“ prezradil odchovanec stropkovského futbalu.

Ten sa už návratu na futbalové trávniky nemôže dočkať. „Verím, že kontrola dopadne dobre. Chcem čím skôr opäť trénovať, pretože futbal mi chýba. Ak dostanem ortézu, potom budem môcť postupne pomaly začať behať a neskôr si hádam kopnem aj do lopty,“ dodal Oliver Špilár, ktorý od prvého zápasu nového ročníka s Lučencom chýba v michalovskej zostave.