V nominácii SR 17 trojica Michalovčanov

2011-02-16 12:00:00

V závere budúceho týždňa MFK Zemplín Michalovce organizuje druhý ročník medzinárodného mládežníckeho turnaja Michalovce Cup, ktorého sa v kategórii U-19 okrem domáceho zástupcu zúčastnia poľská Legia Varšava, litovský Ekranas Paneževys a kvarteto štartujúcich celkov doplní reprezentácia Slovenska do 17 rokov. V utorok tréner tohto národného výberu Anton Valovič Anton Valovič zverejnil nomináciu na Michalovce Cup a nás teší, že sa v nej objavili aj tri mená hráčov nášho MFK Zemplín.

V závere budúceho týždňa MFK Zemplín Michalovce organizuje druhý ročník medzinárodného mládežníckeho turnaja Michalovce Cup, ktorého sa v kategórii U-19 okrem domáceho zástupcu zúčastnia poľská Legia Varšava, litovský Ekranas Paneževys a kvarteto štartujúcich celkov doplní reprezentácia Slovenska do 17 rokov. V utorok tréner tohto národného výberu Anton Valovič Anton Valovič zverejnil nomináciu na Michalovce Cup a nás teší, že sa v nej objavili aj tri mená hráčov nášho MFK Zemplín.

Slovenskú futbalovú reprezentáciu do 17 rokov čaká v príprave na marcový kvalifikačný turnaj o postup na majstrovstvá Európy v Taliansku medzinárodný turnaj Michalovce Cup, ktorý sa uskutoční od 23. - 25. februára 2011 v Michalovciach. Na výber trénera Antona Valoviča čakajú družstvá Michalovce U-19 (23. februára o 15.00 hod.), Legia Varšava U-19 (24. februára o 15.00 hod.) a litovský Ekranas Paneževys U-19 (25. februára o 10.15 h). Slovenská reprezentácia do 17 rokov sa bude v dejisku turnaja pripravovať už od 19. februára v tréningovom stredisku na Zemplínskej Šírave. Potešiteľné je, že v užšej nominácii figuruje meno michalovského stredopoliara Stanislava Danka a medzi náhradníkmi sa nachádzajú ďalší dvaja, brankár Miloslav Bréda a stredopoliar Róbert Kovaľ.

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 17 rokov na turnaj v Michalovciach (23. - 25. februára 2011), brankári: Dominik Holec (MŠK Žilina), Matej Vozár (AS Trenčín), hráči v poli: Tomáš Brigant (MFK Dubnica), Denis Čery, Šimon Šmehyl (obaja FC Nitra), STANISLAV DANKO (Zemplín Michalovce), Michal Faško (Dukla Banská Bystrica), Michal Habánek, Boris Pisár (obaja Spartak Trnava), Tomáš Huk (MFK Košice), Jakub Kosorín, Peter Šenk (obaja FK Senica), Dušan Kucharčík, René Revák (obaja MŠK Žilina), Peter Ličko (MFK Ružomberok), Stanislav Lobotka, Róbert Mazáň (obaja AS Trenčín), Filip Molnár (Slovan Bratislava), Branislav Niňaj (FC Petržalka 1898), Pavol Šafranko (Tesla Stropkov).

Náhradníci: MILOSLAV BRÉDA, RÓBERT KOVAĽ (obaja Zemplín Michalovce), Dušan Dzíbela (Spartak Trnava), Tomáš Kubala, Peter Pukan (obaja Slovan Bratislava), Matúš Marcin (Tatran Prešov), Mário Mišurda (MFK Ružomberok), Roman Němec (FC Nitra), Martin Šardzik, Martin Števček (obaja MFK Dubnica).

Realizačný tím:

hlavný tréner: Anton Valovič,

asistent trénera: Peter Szénay,

tréner brankárov: Martin Sedláček,

technický vedúci: Peter Jančovič,

lekár: MUDr. Zsolt Fegyveres,

masér: Lukáš Gonda.