Zo Starej Ľubovne sa vrátili s bronzom

2019-02-19 08:42:32

V sobotu 16. februára sa michalovské družstvo U9 zúčastnilo halového turnaja Stará Ľubovňa Cup, na ktorom sa okrem nich predstavilo aj ďalších deväť kolektívov. V silnej konkurencii obsadili zverenci kormidelníka Tomáša Koca výborné tretie miesto, keď z piatich stretnutí prehrali jediné a zvyšné štyri presvedčivo vyhrali.

Výsledky MFK Zemplín:

MI - Nowy Sacz 0:2, MI - Stará Ľubovňa 5:1 (góly MI: Tóth 2, Luco, Mezeš, Pokoželec), MI - Podolínec 3:0 (Tóth, Šepeľak, Mezeš), MI - Poprad 3:0 (Tóth 3), zápas o 3. miesto: MI - Krynica-Zdrój 2:0 (Tóth, Mezeš)

Súpiska MFK Zemplín:

Alex Maľuk, Oliver Osipčák - Samuel Slejzák, Peter Tóth, Daniel Pokoželec, Gregor Mitro, Adam Luco, Martin Timko, Richard Šepeľak, Tomáš Mezeš, Tomáš Hudák, Tomáš Gomboš

Hodnotenie trénera Tomáša Koca:

"Chalani sa chceli revanšovať po nevydarenom turnaji v Kisvárde pred troma týždňami. Po veľmi smolnom prvom zápase s Nowym Saczom, keď aj súperov tréner uznal, že prehral lepší tím, boli chlapci v šatni smutní. Po dohovore, že nič sa nedeje a že hrali super, len im chýbalo šťastie, a po mojom sľube, že si domov privezú medailu, tak už boli suverénni. Vo zvyšnom priebehu turnaja dostali už len jeden gól a k suverenite pridal Peter Tóth zo siedmimi gólmi honor najlepšieho strelca turnaja. Z mojej strany je maximálna spokojnosť a pre mňa osobne boli v ten deň šampiónmi moji chlapci."