Organizačné pokyny k zápasu s Trnavou

2020-06-24 11:30:00

ORGANIZAČNÉ POKYNY

27.jún 2020 - Sobota, MFK Zemplín Michalovce - FC Spartak Trnava, 18:00 hod.

Vedenie MFK Zemplín Michalovce sa po uvoľnení opatrení samozrejme pokúsilo preložiť zápas s Trnavou na júl, aby mohlo prísť na štadión viac fanúšikov. Na preloženie zápasu sme potrebovali niekoľko súhlasov. Najprv súhlas Trnavy, ktorá nesúhlasila s preložením zápasu. A druhý súhlas by musela udeliť RTVS, kde by došlo k zmene programovej štruktúry. Neprešli sme ani cez prvý súhlas súpera o zmenu termínu zápasu.

PS: V prípade Slovana a Dunajskej Stredy, ktorí preložili zápas na júl, sa kluby vzájomne dohodli, a zároveň sa dohodli na zmene vysielacieho času aj s OrangeSport ako vysielateľom zápasu. Preto môžu odohrať zápas pred 6000 fanúšikmi.

V podstate platia tie isté pravidlá čo na nedeľňajšom zápase Zemplína s Ružomberkom.

Na štadión sa budú vpúšťať držitelia permanentiek cez dva vstupy. A to vstupom pri sektore D4 od umelej trávy a vstupom pri sektore C4 od kasárni. Vzhľadom k tomu, že na zápase môže byť len približne 300 návštevníkov sme sa aj s organizačných a bezpečnostných dôvodov rozhodli neotvárať brány k parkovisku od umelej trávy poprípade od kasárni. Prosíme využite parkovanie v blízkosti štadióna, či už na Hviezdoslavovej ulici, poprípade pri obchodnom centre Kaufland. Pri týchto dvoch bránach budú pripravené výstražné a vytyčovacie pásky, ktoré navedú ľudí do radu. Prosíme fanúšikov, aby v radoch mali rúško a dodržiavali 2-metrový odstup.

Prosíme všetkých návštevníkov aby pri vstupe na štadión a počas trvania podujatia mali na tvári ochranné rúško na prekrytie horných dýchacích ciest.

Brány sa otvoria hodinu pred zápasom (17:00 hod.) len pre fanúšikov, a do areálu sa bude púšťať postupne po 20 ľudí z každej strany. Aby nedošlo k behu od brány k turniketu a prípadným pádom alebo strkaniciam. Z každej strany pustíme 105 fanúšikov, plus 20 členov fanklubu GS52. Po vstupe do areálu štadióna prosíme fanúšikov aby dodržali pokyny usporiadateľov, ktorí vám pomôžu pri usadení sa podľa pravidiel stanovených hlavným hygienikom. Teda šachovnicovo a s medzerami. Po naplnení kapacity 500 ľudí na štadióne, dostanú usporiadatelia príkaz nevpustiť ďalšie osoby na štadión.

Prosíme fanúšikov, na ktorých sa nedostane, a budú tí na hrane, aby zachovali pokoj a rozvahu, brali to ako fakt, a že v živote sa stávajú aj horšie veci. Dôležité je, že sme zdraví a môžeme sa tešiť zo športu a futbalu obzvlášť. Prosíme všetkých, na ktorých už nevyjde, aby sa v kľude rozišli domov, poprípade do lokálnych podnikov, kde si budú môcť pozrieť zápas Zemplína s Trnavou v televízii na Dvojke naživo alebo cez internet prostredníctvom www stránky Huste.joj.sk.

Spolu sme Zemplín !!!