Štvorgólová domáca prehra rezervného tímu

2015-05-24 12:00:00

Michalovčania na domácej pôde hladko podľahli Vranovu nad Topľou, ktorý až tri góly zaznamenal po prestávke.

Predposledné domáce vystúpenie v tomto súťažnom ročníku absolvovali v nedeľu hráči B-mužstva MFK Zemplín Michalovce. Na ihrisku v Topoľanoch v rámci 27. kola tretej ligy skupiny Východ podľahli Vranovu nad Topľou hladko 0:4 (0:1).

Tréner Tomáš Kozár: "Ťažko sa mi hľadajú slová. Prvý gól, ktorý sme inkasovali, bol už typický pre béčko - súperov hráč vystrelil a lopta cez šiestich hráčov prešla so šťastím do brány. Šťastenu sme urazili ešte na začiatku ročníka, nie je nám súdené dať gól a trápime sa. Snahu chlapcom uprieť nemožno, ale kvalita bola jednoznačne na vranovskej strane. Bola radosť sa na hru súpera pozerať, naša prehra je zaslúžená. Musíme súťaž dohrať so cťou, čakajú nás ešte tri zápasy. Ale ak niektorí hráči budú mať taký prístup, aký majú, tak asi budem musieť oprášiť ja registračku a ukážem im, ako sa má jazdiť a šmýkať. Je na zaplakanie, že niektorí hráči len odchodia zápas. To som radšej mohol zobrať celú jedenástku mladšieho dorastu U17, ktorá deň predtým hrala zápas..."

MFK Zemplín Michalovce B - MFK Vranov nad Topľou 0:4 (0:1)

Góly: 33. Kuhajdík, 46. a 75. Boháč, 66. Grynyshyn

ŽK: 63. J. Vaško, 77. Struňak - 65. Sakala

Rozhodoval: Ondrášek - 50 divákov

MFK ZEMPLÍN B: Holienčin - Mikovčík (54. D. Sopata), M. Janočko, M. Kolesár (74. Struňak), J. Vaško - M. Mindžák, Caballero, Kimák, L. Tóth, J. Kiss - T. Chovanec (46. Kovtaliuk)

MFK: Gmitter - Dvorjak (80. Mihál), M. Paluba, Krivák, Sakala - T. Vožný, Kaidrovych, Kuhajdík (88. Kulman), M. Kentoš (86. A. Gaži), Grynyshyn - Boháč

Najbližší program MFK Zemplín:

Nedeľa 31. mája o 17.00 hod.: Prešov B - Michalovce B (28. kolo)

Nedeľa 7. júna o 17.00 hod.: Michalovce B - Stropkov (29. kolo)

Nedeľa 14. júna o 17.00 hod.: Haniska - Michalovce B (30. kolo)