Znížené vstupné na zápas proti Trenčínu

2023-05-05 12:02:30

Vedenie klubu si pre svojich fanúšikov pripravilo opäť špeciálnu akciu.

Na sobotňajší zápas proti Trenčínu bude jednotné vstupné 2€. Zároveň platia aj 100% zľavy pre ženy, seniorov 62+, ZŤP, deti do 15 rokov - teda tieto skupiny majú vstup zdarma!

V sobotu máme pred sebou predposledný zápas na domácom ihrisku v aktuálnej sezóne. Pred týmto zápasom nás čaká milá udalosť a to je oslava okrúhlych 40-tych narodenín nášho kapitána a legendy v jednej osobe Igora Žofčáka. Pri tejto príležitosti sa vedenie nášho klubu rozhodlo prichystať opäť špeciálnu akciu - výnimočne znižuje vstupné na zápas Zemplína s AS Trenčín. Vstupné bude 2€, zároveň platia aj 100% zľavy pre ženy, seniorov 62+, ZŤP, deti do 15 rokov, teda tieto skupiny majú vstup zdarma. Takže vstupné zaplatia len muži vo veku od 15 do 61 rokov. V tabuľke sú tímy natesno a v každom zápase rozhodujú detaily a jeden z dôležitých detailov sú fanúšikovia na tribúne. Kto ich má viac, tak aj viac cíti podporu a energiu. A títo fanúšikovia môžu pomôcť svojim futbalistom pri ďalších malých detailoch priamo na ihrisku.

Vstupenky v hodnote 2€ sú v predaji aj cez Ticketportal. Zľavnené vstupenky, teda s nulovou hodnotou nie je možné predávať cez internet. Ani v pokladniach pri štadióne sa nebudú predávať vstupenky s nulovou hodnotou, usporiadatelia pri vstupoch budú inštruovaný o zľavách skupín. Držitelia permanentiek majú svoje miesta garantované. V rámci nulového vstupného je možné sedenie na neobsadených miestach. Vstupenky cez Ticketportal.sk si môžete zakúpiť do výkopu zápasu teda do 18:00 hod. Pokladne pri štadióne sa otvárajú hodinu pred výkopom. Vstup na štadión je možný od 17:00 hod.