Frelih podpísal novú zmluvu

2024-01-10 17:52:58

Michalovce vyriešili brankársky post.

Do kádra michalovského MFK Zemplín síce v úvode zimnej prípravy ešte nepribudla žiadna nová posila, no jedna výborná správa z tábora žlto-modrých predsa len v prvých dňoch tohto kalendárneho roka prišla. V mužstve aktuálne jedenásteho tímu Niké ligy bude aj v jarnej časti pôsobiť slovinský brankár Žiga Frelih, ktorý sa s vedením klubu dohodol na predĺžení spolupráce.

"Vnímam to pozitívne, že sa nám podarilo zastabilizovať brankársky post, na ktorom sme mali problémy. Keby sme to vyriešili ešte skôr v jeseni, tak možno by sme už mali nejaké víťazstvo na svojom konte. Sme radi, že Žiga u nás bude pôsobiť až do leta," konštatoval tréner Zemplínčanov Peter Struhár, ktorý už vo svojom vyjadrení naznačil, že Frelih s Michalovcami podpísal zmluvu do konca prebiehajúcej sezóny.

Dvadsaťpäťročný rodák z Ľubľany, odchovanec klubu NK Bravo, prišiel do MFK Zemplín začiatkom novembra minulého roka. Jeho predchádzajúcim pôsobiskom bol španielsky CD Mirandés, predtým chytal aj za portugalský Gil Vicente, chorvátsky Inter Zaprešič a slovinské celky NK Krško Posavje a Olimpiju Ľubľana. Za Michalovce odchytal posledné štyri jesenné duely.

Foto: Róbert Andrejov