Piatou posilou Veremieiev

2024-01-29 08:39:32

MFK Zemplín podpísal ďalšieho nového hráča.

Káder prvoligového MFK Zemplín Michalovce sa rozrástol o ukrajinského obrancu Vladyslava Veremieieva. So žlto-modrými podpísal tento 25-ročný zadák zmluvu do konca aktuálnej sezóny.

Vladyslav Veremieiev (výška 182 cm, váha 78 kg) sa narodil 25. septembra 1998 v meste Kurakhove v Doneckej oblasti. Je odchovancom klubu FC Dnipro a neskôr pôsobil aj v kluboch FC Dnepr, FC Černomorec Odesa, FC Žirka Kropyvnyckyj, PFK Sumy, estónskom Nömme Kalju, FC Skoruk Tomakivka a naposledy hrával za lotyšský FK Jelgava, kde ho trénoval niekdajší kormidelník MFK Zemplín Jozef Škrlík.

„Do Michaloviec prichádzam s ambíciou futbalovo rásť a napredovať. Určite som urobil dobrý krok, aby som sa stal lepším futbalistom. Chlapci v mužstve ma prijali dobre, rýchlo som sa medzi nimi udomácnil. Vynaložím maximálne úsilie, aby som tímu pomohol,“ vyjadril sa Vladyslav Veremieiev, ktorý je využiteľný v strede obrany aj na jej ľavej strane.

Po Uruguajčanovi Enzovi Arevalovi, Grékovi Ioannisovi Niarchosovi, Španielovi Samuelovi Ramosovi a Gruzínčanovi Tornikem Dzotsenidzem je Veremieiev piatou zimnou posilou Michaloviec, za ktoré nastúpil vo všetkých troch doterajších prípravných zápasoch.

Foto: Róbert Andrejov