Frelih s van Kesselom v zostave kola

2024-03-12 10:48:53

V ideálnych zostavách prvého kola nadstavby opäť aj naši hráči.

Aj v ideálnych zostavách prvého kola nadstavbovej časti sa ocitli naši hráči. V zostave, ktorú zostavuje stránka Flashscore, sa ocitol náš brankár Žiga Frelih, ktorý v sobotu odchytal prvý duel s nulou. V zostave redaktorov TV Markíza sa zase ocitol útočník Gino van Kessel, ktorý sa na výhre 2:0 v Zlatých Moravciach podieľal jedným gólom.

Redaktori TV Markíza okrem van Kessela do útoku zaradili aj Martina Rymarenka z Banskej Bystrice a dvojicu Trnavčanov - Michala Ďuriša a Kelvina Oforiho. V strede poľa sú aj Samuel Ďatko a Samuel Gidi zo Žiliny, ktorých dopĺňa Juraj Kucka zo Slovana Bratislava. V bráne sa ocitol Kuckov spoluhráč Milan Borjan a v obrane Adam Krčík zo Skalice, Peter Kováčik z Podbrezovej a Sebastián Kóša zo Spartaka Trnava.

Redaktori Flashscore zaradili do ideálnej zostavy prvého kola nadstavbovej časti nášho brankára Žigu Freliha, ktorý si udržal v sobotu čisté konto. V trojčlennej obrane je aj náš odchovanec Matúš Vojtko (Slovan Bratislava), jeho spoluhráč Lukáš Pauschek a Martin Mikovič zo Spartaka Trnava. Kelvina Oforiho, Samuela Gidiho a Petra Kováčika zaradili aj oni do stredu poľa, k ním pridal aj Dominika Veselovského z Dunajskej Stredy. V útoku sú opäť Rymarenko s Ďurišom, redaktori k ním pridali aj útočníka Slovana Bratislava Nina Marcelliho.