Novou posilou Erik Pačinda!

2024-07-25 17:33:01

Bývalý reprezentant prichádza z FC Košice.

Tesne pred štartom nového prvoligového ročníka ulovil MFK Zemplín Michalovce veľkú posilu. Do ofenzívy prichádza skúsený 35-ročný Erik Pačinda, ktorý naposledy pôsobil v FC Košice. So žlto-modrými podpísal kontrakt do konca tohto kalendárneho roka.

"Dostal som ponuku z Michaloviec a dohodli sme sa zatiaľ do zimy. Potom sa uvidí, čo bude ďalej. Michalovce sú už v lige značka, poznám aj trénerov a chlapcov, preto som sa rozhodol prijať ich ponuku. Navyše, som tu ako doma. Dôležité je aj to, že budem naďalej pôsobiť v lige. Teším sa aj na spoluprácu s Igorom Žofčákom, ktorý je super chlap a futbalista. Verím, že si ako mužstvo dobre sadneme a bude to úspešná misia," skonštatoval Erik Pačinda.

Ofenzívny stredopoliar či útočník s reprezentačnými skúsenosťami sa narodil 9. mája 1989 v Košiciach, kde aj začínal s futbalom. Na Slovensku okrem rodných Košíc pôsobil aj v Dunajskej Strede a Trnave, za hranicami hral v rakúskom SV Horn, francúzskom FC Tours, českej Viktorii Plzeň a poľskej Korone Kielce. Dres FC Košice si obliekal od začiatku roka 2021 a ako kapitán ho doviedol do najvyššej súťaže.

Foto: Róbert Andrejov