V prvom prípravnom dueli dvojgólové víťazstvo

2014-06-28 12:00:00

Na bardejovskej pôde sme zvíťazili 4:2, do prestávky sme však prehrávali rozdielom dvoch gólov.

V sobotu podvečer odohrali futbalisti MFK Zemplín Michalovce prvé prípravné stretnutie pred blížiacim sa druholigovým ročníkom. Na ihrisku svojho východniarskeho konkurenta v Bardejove sa im podarilo zvíťaziť 4:2 (0:2). 

Nový kormidelník tímu František Šturma videl svojich zverencov premiérovo v zápasovej akcii a príležitosť dal skoro celým dvoch jedenástkam hráčov. S prvým polčasom však spokojný byť rozhodne nemohol, pretože Zemplínčania ho prehrali 0:2, keď sa najprv presadil Andraščík a po ňom aj Guľa. Aj domáci Partizán v druhom polčase mohutne prestriedal, no navrch mali Michalovce, ktorým sa podaril dokonalý obrat. Naštartoval ho k nemu gól Regáliho na 1:2 z pohľadu MFK Zemplín. O vyrovnanie sa postaral Turik, ktorý z päťky prekonal domáceho gólmana. Tretí michalovský gól dal Regáli, keď vystihol malú domov od bardejovského obrancu a zoči-voči brankárovi nezaváhal. Gólovú poistku pridala nová španielska posila Miguel Cobo Calvo z Granady, ktorý upravil na konečných 4:2 pre náš tím.

Partizán Bardejov - MFK Zemplín Michalovce 2:4 (2:0)

Góly: V. Andraščík, J. Guľa - M. Regáli 2, Turik, Calvo

PARTIZÁN: D. Molčan ml. - V. Andraščík, Berecký, Palša, S. Kica - Grohoľ, L. Zápotoka, Revák, Gruca - J. Guľa, Gagnom (striedali: Gmitter - Jaš, Berežný, Ľ. Stachura, Pavúk, Pyda, P. Stachura, Kačmár, Sámal)

MFK ZEMPLÍN: Kira - Perez (46. L. Jacko), Michal Gallo, Pons, Call (46. Lechman) - Streňo (46. M. Koscelník), S. Danko (46. Micovčák), Grič (46. Turik, 70. Ďurik), Bayón (46. Morlacchi), A. Leško (46. Calvo) - Tubonemi (46. M. Regáli)

Najbližšie prípravné stretnutie odohrajú michalovskí futbalisti v stredu 2. júla o 17. hodine na vlastnom trávniku proti prešovskému Tatranu.