Ženy v dohrávke nešťastne prehrali v Bardejove

2013-09-18 12:00:00

Na Hornom Šariši prehrali tesne 1:2, ich jediný gól vsietila v závere stretnutia nová hráčka Ivana Demková.

Ženský tím MFK Zemplín Michalovce v stredu podvečer nastúpil v Bardejove na dohrávaný duel 2. kola druhej ligy skupiny Východ. Napriek tomu, že zverenky kormidelníka Miroslava Kučeru podali dobrý výkon, na pôde Partizána neuspeli po výsledku 1:2 (0:0). Domácim k výhre výrazne dopomohol rozhodca Dolhý, ktorý proti Zemplínčankám odpískal pokutový kop a priamy kop z hranice šestnástky a vďaka nim dokázali Šarišanky skórovať. Okrem toho hostky videli aj šesť žltých kariet.

Tréner Miroslav Kučera: "Bol to bojovný zápas, ktorý sa hral vo vysokom tempe. Dievčatá hrali veľmi dobre a obetavo, snažili sa. Siahali na body, ale zasiahla ´vyššia´ moc. Proti nám bol nariadený vymyslený pokutový kop, ktorý však brankárka Terézia Hoľanová zneškodnila, ale z následnej dorážky domáce skórovali. Druhý gól strelili po priamom kope, ktorý tiež naša brankárka vyrazila, no opäť z dorážky Bardejovčanky zvýšili svoj náskok. Náš gól strelila nová hráčka Ivana Demková, pre ktorú to bol premiérový zápas."

Partizán Bardejov - MFK Zemplín Michalovce 2:1 (0:0)

Góly: 56. a 75. Semhricová - 88. Demková

MFK ZEMPLÍN: Hoľanová - Bačová, Jeleneková, Trochanová, Kučerová - Cifráková, Oláhová, Katonová, Ledvoňová (75. Demková) - Fialová, Koflanovičová

Tabuľka:

Najbližší majstrovský duel odohrajú Michalovčanky už v sobotu 21. septembra a opäť na súperovom ihrisku. O 10. hodine nastúpia v Liptovskom Mikuláši.