Duo Michalovčanov s reprezentačnou pozvánkou

2012-10-30 12:00:00

V nominácii Slovenska do 17 rokov sa objavili Lukáš Tóth a Jakub Grič, ktorí si zahrajú proti Švajčiarsku.

Tím Ladislava Pecka pokračuje v príprave na budúcoročný finálový turnaj ME, ktorý sa odohrá na Slovensku, ďalším domácim dvojzápasom s kvalitným súperom. Po Španielsku preverí sily nášho tímu výber Švajčiarska, ktorý zvíťazil na kvalifikačnom turnaji 6. skupiny v Rakúsku a postúpil do druhej fázy - Elite Round. Zápasy sa uskutočnia v utorok 6.11. o 16:00 a vo štvrtok 8.11. o 11:00 a to na štadióne NTC Senec. Slovenský reprezentačný tréner nominoval na spomínaný dvojzápas aj dvojicu hráčov MFK Zemplín Michalovce, stredopoliarov Lukáša Tótha a Jakuba Griča.

BRANKÁRI: Martin Junas (FK Senica), Juraj Semanko (1. FC Slovácko)

OBRANCOVIA: Denis Vavro (MŠK Žilina), Martin Slaninka (MŠK Žilina), Erik Otrísal (FK Senica), Adam Brix (MFK Dubnica), Michal Vodecký (FK Dukla Banská Bystrica), David Berežný (Partizán Bardejov)

STREDOPOLIARI: Jozef Urblík (FC Nitra), JAKUB GRIČ (MFK Zemplín Michalovce), LUKÁŠ TÓTH (MFK Zemplín Michalovce), Lukáš Haraslín (ŠK Slovan Bratislava), Jozef Holečka (FC ViOn Zlaté Moravce)

ÚTOČNÍCI: Lukáš Čmelík (MŠK Žilina), Miroslav Káčer (MŠK Žilina), Nikolas Špalek (FC Nitra), Martin Vlček (AS Trenčín)

BRANKÁR: Marek Rodák (MFK Košice)

OBRANCOVIA: František Urbanič (FC Nitra), René Kotrík (FC Nitra), Samuel Popovič (MFK Košice), Šimon Kupec (FK Dukla Banská Bystrica)

STREDOPOLIAR: František Lády (ŠK Slovan Bratislava)

ÚTOČNÍCI: Matej Lovás (MFK Ružomberok), Jakub Janek (FK Senica), Lukáš Slávik (MFK Dubnica), Jakub Korenko (1. FC Tatran Prešov)

tréner: Ladislav Pecko, asistenti: Juraj Bútora, Štefan Rusnák, tréner brankárov: Ivan Pilip, kondičný tréner: Roman Švantner, mentálny tréner: Miroslav Mackulín, lekár: Jozef Mada, masér: Jozef Novák, technický vedúci: Jozef Paršo ml.

Zdroj: futbalsfz.sk