Danko a Kovaľ s reprezentačnou pozvánkou

2012-09-18 12:00:00

Dvojicu michalovských stredopoliarov nominoval tréner Milan Malatinský do reprezentačného výberu do 19 rokov.

Na slovenskú futbalovú reprezentáciu hráčov do 19 rokov čakajú dve medzištátne prípravné stretnutia. Zverenci trénera Milana Malatinského nastúpia v utorok 25. septembra o 16.00 h v Bernolákove proti rovesníkom z Maďarska, vo štvrtok 27. septembra je na programe odvetný zápas v maďarskom Lipóte s úvodným výkopom naplánovaným na 11.00 h. Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu. 

V Malatinského nominácii sa opäť objavili aj dvaja hráči michalovského MFK Zemplín, stredopoliari Stanislav Danko a Róbert Kovaľ. Medzi náhradníkmi bude na svoju šancu čakať brankár Miloslav Bréda.

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 19 rokov na blížiace sa medzištátne prípravné stretnutia proti rovesníkom z Maďarska (hrá sa v utorok 25.9. o 16.00 h v Bernolákove, odveta je na programe vo štvrtok 27.9. o 11.00 h v maďarskom meste Lipót): 

Brankári: Matej Vozár (Spezia Calcio/Tal.), Patrik Lukáč (FK Teplice/ČR)
Obrancovia: Michal Pintér (FC ViOn Zlaté Moravce), Michal Habánek (FC Spartak Trnava), Daniel Bednárik, Róbert Mazáň (obaja AS Trenčín), Richard Čiernik (MFK Dubnica), Branislav Niňaj (ŠK Slovan Bratislava) 
Stredopoliari: Christián Steinhbel (FC Spartak Trnava), Šimon Šmehyl (FC Nitra), Ondrej Duda (MFK Košice), Stanislav Lobotka (AS Trenčín), Róbert Mego (MFK Dubnica), RÓBERT KOVAĽ, STANISLAV DANKO (obaja MFK Zemplín Michalovce) 
Útočníci: Matúš Marcin (1. FC Tatran Prešov), Jaroslav Mihalík (MŠK Žilina), Adam Zrelák (MFK Ružomberok) 

Náhradníci:

Brankár: MILOSLAV BRÉDA (MFK Zemplín Michalovce) 
Obrancovia: Tomáš Huk (MFK Košice), Filip Molnár (ŠK Slovan Bratislava)
Stredopoliari: Lukáš Jánošík, René Revák (obaja MŠK Žilina), Tomáš Brigant (MFK Dubnica), Michal Faško (FK Dukla Banská Bystrica) 
Útočník: Lukáš Mihálik (FC ViOn Zlaté Moravce) 

Realizačný tím:

tréner: Milan Malatinský
asistent trénera: Cyril Stachura
tréner brankárov: Branislav Benko
lekár: Zsolt Fegyveres
masér: Vladimír Gramblička
technický vedúci: Rastislav Soják

Zdroj: SITA