B-mužstvo MFK Zemplín neuspelo v Palíne

2012-07-21 12:00:00

Domácemu šiestoligistovi podľahli 1:2, jediný gól za michalovský tím zaznamenal útočník Martin Regáli.

Svoje posledné prípravné stretnutie pred začiatkom nového súťažného ročníka IV. ligy skupiny Juh dnes popoludní odohralo rezervné mužstvo MFK Zemplín Michalovce. Na ihrisku účastníka VI. ligy zemplínskej prehrali tesne 1:2 (1:2).

Už po štvrťhodine hry sa domáci radovali z prvého gólu, ktorý zaznamenal Martin Kovalík, ktorý dotlačil loptu za bránkovú čiaru. O päť minút bolo vyrovnané, Regáli prestrelil palínskeho gólmana Makeľa - 1:1. Desať minút pred prestávkou sa po centri Virčíka hlavou opäť presadil Martin Kovalík a poslal domácich druhýkrát do vedenia. V ďalšom priabehu hry si oba celky vypracovali ešte niekoľko vyložených gólových príležitostí, ale keďže už ich nedokázali premeniť, zrodali sa víťazstvo ŠK Agro 2:1.

ŠK Agro Palín - MFK Zemplín Michalovce B 2:1 (2:1)

Góly: Martin Kovalík 2 - M. Regáli

MFK ZEMPLÍN B: Babiak - V. Kostovčík, Hutaj, Vernon, M. Hreha - L. Jacko, L. Forgáč, Immorlano, Jakubčo, Grondona Sanchez - M. Regáli (striedali: Pavlov, Ďuďa)

O týždeň v nedeľu (29. júla) štartujú Michalovčania novú sezónu, na úvod cestujú do Bardejovskej Novej Vsi, kde nastúpia už o 15. hodine.