Rezerva odštartovala bezgólovou remízou

2012-03-25 12:00:00

Béčko MFK Zemplín Michalovce v prvom jarnom stretnutí na pôde košickej Barci remizovalo 0:0.

Dnešným stretnutím na ihrisku Barci odštartovali jarnú časť Majstrovstiev regiónu Východ aj hráči rezervného mužstva MFK Zemplín Michalovce. V zápase 18. kola remizovali proti celku z košickej mestskej časti 0:0.

Duel sa hral na ťažkom teréne a Michalovčania posilnení o viacerých hráčov z druholigového tímu (Brudňak, Waseem, Kunca, Gamkrelidze, Ceesay) boli od úvodu aktívnejším tímom. Po štandardných situáciách si vypracovali tri šance na skórovanie, ďalšie dve po kombinačných akciách, ale Kunca, Kostovčík, Forgáč či Gamkrelidze sa nedokázali presadiť. Keďže jednu šancu zahodili aj domáci, zrodil sa v jarnej premiére bezgólový výsledok.

FK Košice-Barca - MFK Zemplín Michalovce B 0:0

ŽK: Pástor - Waseem. Rozhodoval: Alexa - 250 divákov.

FK: Dedinský - Dianovský, Varhoľák, Džogan, Valkučák, Tököly, Lukáč, Monrigal (73. Hrubovčák), Kovács, Kuruc, Pástor

MFK ZEMPLÍN B: J. Brudňak - Waseem (82. J. Pavlov), Podhorín, Dargaj, A. Ceesay - Gamkrelidze, V. Kostovčík, Mihok, D. Kunca - Ďuďa (70. D. Lorinc), L. Forgáč (78. Hreha)

Zvyšné výsledky 18. kola Majstrovstiev regiónu Východ:

Giraltovce - Sabinov 1:0, Snina - Svit 3:0, Stropkov - Svidník 1:0, Haniska - Krásna 4:0, Vyšné Opátske - Humenné 0:1, Veľký Šariš - Spišské Podhradie 1:1, Nižný Hrušov - Bardejovská Nová Ves 1:3

Najbližšie stretnutie odohrajú zverenci trénera Marka Ondíka o týždeň v nedeľu, keď o 10.30 hod. na domácej pôde privítajú posledný celok tabuľky Nižný Hrušov.