Rezerva MFK Zemplín doma podľahla Snine

2012-02-26 12:00:00

V zemplínskom derby prehrali 2:3, góly za Michalovce vsietili Daniel Lorinc a Peter Kokočák.

Rezervný celok MFK Zemplín Michalovce prehral v dnešnom prípravnom stretnutí na vlastnej umelej tráve so súperom z rovnakej súťaže MFK Snina tesne 2:3 (0:2). Hostia sa ujali vedenia v 28. minúte, keď sa presadil Štofík. O tri minúty domáci opäť chybovali v obrane a Hišem krížnou strelou pridal druhý presný zásah Sniny. Domáci mali niekoľko dobrých príležitostí na zníženie, avšak šance nevyužili. Podarilo sa to až striedajúcemu Lorincovi, ktorý v úvode druhého polčasu po chybe gólmana Lojku znížil na 1:2. O štyri minúty bol rozdiel v skóre opäť dvojgólový, skúsený Marek Lukáč namieril presne k žrdi - 1:3. Posledné slovo v zápase patrilo rezerve MFK Zemplín, ktorá zásluhou Kokočáka znížila na konečných 2:3.

MFK Zemplín Michalovce B - MFK Snina 2:3 (0:2)

Góly: 47. D. Lorinc, 90+. Kokočák - 28. Štofík, 31. Hišem, 51. Marek Lukáč

MFK ZEMPLÍN B: Hrinda - J. Pavlov, Dargaj, A. Devečka, V. Kostovčík - Kokočák, Mihok, Škvarka, S. Danko, Gamkrelidze - O. Špilár (striedali: D. Lorinc, Hreha, L. Forgáč)

MFK: Lojka - Kopáč, Jankaj, F. Hanc, M. Pčola - Štofík, Holovka, Marchevský, Hišem - Marek Lukáč, Š. Pčola (striedali: J. Lukáč, Wiener, Drančák, Budi)

Doterajšie výsledky prípravných zápasov B - mužstva:

Michalovce B - Slavoj Trebišov 0:2 (0:2), góly: J. Capko, Bajus

Michalovce B - TJ Veľké Revištia 2:2 (2:1), góly: Škvarka, Kokočák - D. Sninský (11 m), Miloš Adam

Michalovce B - MFK Sobrance 5:0 (0:0), góly: O. Špilár 2, Kokočák (11 m), S. Danko, V. Kostovčík

Najbližšie prípravné stretnutie odohrajú zverenci kormidelníka Mareka Ondríka v nedeľu 4. marca o 10.30 hod. doma proti MFK Slovan Giraltovce.