Starší dorastenci triumfovali v Ružomberku

2011-10-02 12:00:00

Zverenci trénera Alberta Rusnáka zvíťazili nad Ružomberkom 2:0, góly vsietili Regali a Koscelník.

Prvoligoví starší dorastenci po domácom zaváhaní so Senicou príjemne prekvapili na ihrisku v Likavke, kde svoj domáci zápas odohral Ružomberok, kde zvíťazili 2:0. Po bezgólovom prvom polčase sa po zmene strán presadili dvaja Martinovia - Regali a Koscelník. Mladším sa nedarilo, pretože rovnakému súperovi podľahli 0:3.

Starší dorastenci

Tréner Albert Rusnák: "Prvý polčas bol rozháraný z oboch strán, domáci hrali jednoduchý futbal s nakopávanými loptami na dvojicu hrotových útočníkov, ktorých však výborne strážila naša stopérska dvojica Ľubomír Korijkov - Atila Varga. V druhom polčase sme sa osmelili aj v útočnej fáze a prvú tutovku spálil Róbert Kovaľ, ktorý zoči-voči brankárovi neuspel. V 58. minúte po osi Kovaľ - Koscelník - Regali posledne menovaný strelil náš prvý gól. O sedem minút sa nádherným volejom presadil aj mladučký Koscelník, ktorý nastúpil prvýkrát v základnej zostave a odohral výborný zápas, začo ho chcem pochváliť a vyzdvihnúť jeho potenciál."

MFK Ružomberok - MFK Zemplín Michalovce 0:2 (0:0)

Góly: 58. Regali, 65. Koscelník

MFK ZEMPLÍN: Kira - Popovič, Korijkov, A. Varga (72. Mano), Csörgö - S. Danko, Hromada (55. Sochanič), Kovaľ, J. Kiss (46. J. Greško), Koscelník - Regali

Mladší dorastenci

Tréner Ján Gajdoščík: "Bol to bojovný zápas, domáci mali fyzicky navrch a boli lepší v osobných súbojoch. My sme všetky tri góly inkasovali po hrubých chybách v obrane."

MFK Ružomberok - MFK Zemplín Michalovce 3:0 (0:0)

Góly: 35. Lacko, 73. Trabalík, 80+. Kolorédy

MFK ZEMPLÍN: Babiak - Ďurik, D. Horňák, Havrila, M. Gomboš - L. Tóth, Grič, Turik, P. Petričko - Kolesár, T. Vožný (75. Ilinjo)