MFK Zemplín dnes hostí Podbrezovú

2011-09-03 12:00:00

Diváckym magnetom je bývalý reprezentant Vratislav Greško, ktorý háji farby Podbrezovej.

Šláger siedmeho kola druhej ligy sa dnes bude konať na michalovskom futbalovom štadióne, na ktorom líder súťaže MFK Zemplín o 15.30 hod. privíta tretí tím tabuľky ŽP Šport Podbrezová.

Tréner Zemplínčanov Vlastimil Petržela sa dnes bude musieť zaobísť bez viacerých hráčov. Kvôli zraneniam stále pauzujú útočníci Emil Le Giang, Oliver Špilár a Dominik Fótyik a obranca Luboš Hruška.

Okrem nich sa v drese MFK Zemplín nepredstaví ani brankár Patrik Le Giang, ktorý so slovenskou reprezentáciou do 21 rokov odletel na kvalifikačný duel do Kazachstanu, a stredopoliar Peter Jakubčo, ktorý má kvôli štyrom žltým kartám stop na jeden zápas.

Michalovce budú určite chcieť odčiniť prehru spred týždňa, keď neuspeli v Petržalke po výsledku 0:2. Podbrezová však nebude ľahkým súperom, pretože zatiaľ je ako nováčik spoločne s Myjavou oživením súťaže a na michalovský celok stráca iba dva body.

Tím ŽP Šport trénuje mladý ambiciózny kouč Jaroslav Kentoš a v jeho radoch pôsobí skúsený 34–ročný obranca Vratislav Greško, ktorý je bývalým reprezentantom a hrával v známych kluboch, akými sú Inter Miláno, AC Parma, Blackburn či Bayer Leverkusen.

Do kádra nováčika prednedávnom pribudol z anglického Birminghamu City talentovaný 18-ročný útočník Július Gombala.

Zdroj: denník Korzár