Ženy v príprave remizovali s Prešovom

2017-02-22 14:31:31

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

V nedeľu 19. februára odohralo ženské družstvo Michaloviec svoj druhý prípravný zápas v rámci prípravy na jarnú časť. Ich súperom na domácej umelej tráve boli hráčky prešovského Tatrana, ktoré sú po jeseni lídrom II. ligy skupiny C. Žlto-modré sa so Šarišankami napokon rozišli zmierlivo po remíze 1:1.

Napriek tomu, že Michalovčanky mali počas celého zápasu viac z hry, v útočnej fáze sa im veľmi nedarilo a bránu súpera ohrozili len sporadicky. Prešov dobre bránil a vyrážal do rýchlych protiútokov, čím bol počas celého duelu veľmi nebezpečný a dobre preveril domáce hráčky. Ukázal, že jeho postavenie v druholigovej tabuľke nie je náhodné. Na strane domácich chýbalo pre zranenie a chorobu niekoľko hráčok, namiesto ktorých dostali príležitosť dievčatá z juniorského tímu.

MFK Zemplín Michalovce - 1. FC Tatran Prešov 1:1 (0:0)

Gól MI: Bolnová

MFK ZEMPLÍN: Gavurová - Bereščíková, Lukčíková, Strellová, Jeleneková, P. Bačová, Stredná, Fialová, Komáriková, Šimková, Bolnová (striedali: Bocanová, Pustaiová, Hricová)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/4"][/vc_column][vc_column width="1/4"][/vc_column][vc_column width="1/4"][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_facebook type="button_count"][/vc_column][/vc_row]