Kozák a Begala v nominácii SR 19

2020-01-29 09:29:06

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 19 rokov Albert Rusnák nominoval 18-členný káder na tréningový kemp na Cypre, ktorého vrcholom budú dva zápasy s Lotyšskom. Mladí Slováci odohrajú prvý duel s lotyšskými rovesníkmi v Ayia Napa v stredu 5. februára, druhý vzájomný zápas je na programe o tri dni neskôr. Zraz nominovaných je v sobotu 1. februára o 19.00 h v hoteli NH Gate One v Bratislave. V nominácii opäť nechýbajú dvaja hráči MFK Zemplín Michalovce - obranca Šimon Kozák a stredopoliar Matúš Begala. A netreba zabúdať na to, že asistentom trénera je Marek Ondrík.

Nominácia SR 19:
Brankári: Jakub Surovčík (Slavia Praha), Ivan Rehák (FK Železiarne Podbrezová)
Obrancovia: Marián Tandara (MŠK Žilina), Tomáš Nemčík (MŠK Žilina), Vladimír Bajtoš (MFK Ružomberok), Vladimír Barbora (MŠK Žilina), ŠIMON KOZÁK (MFK Zemplín Michalovce), Marek Luščík (Spezia Calcio), Jarmil Blahuta (Baník Ostrava)
Stredopoliari: Dominik Veselovský (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Sebastián Nebyla (West Ham United), Michal Dopater (MFK Ružomberok), Filip Tatranský (AS Trenčín), MATÚŠ BEGALA (MFK Zemplín Michalovce)
Útočníci: Patrik Danek (FC Nitra), Sebastián Gembický (DAC 1904 Dunajská Streda), Adam Goljan (MŠK Žilina), Viktor Vondryska (FK Železiarne Podbrezová)

Zdroj: TASR

Foto: Róbert Andrejov