Matchday: Zemplín - Pohronie

2020-09-26 12:41:27

Milí fanúšikovia!
Fortuna liga dnes, teda v sobotu 26.septembra 2020 pokračuje 8.kolom. MFK Zemplín Michalovce na svojom ihrisku od 19:00 hod, a pod umelým osvetlením privíta aktuálne 9.tím tabuľky FK Pohronie. V siedmich zápasoch získali 7 bodov. Tri body za víťazstvo nad Žilinou 2:1, a štyri remízy so Sereďou, Ružomberkom, Trnavou a Zlatými Moravcami.

S Pohroním sme v doterajšej histórii vo Fortuna lige odohrali 2 zápasy s pozitívnou bilanciou a to 1 víťazstvo a 1 remízu. Naposledy sme sa s Pohroním stretli 7.marca tohto roku, keď sme doma vyhrali 1:0 a postúpili do TOP6. Potom sa na tri mesiace zastavila liga kvôli koronavírusu.

FK Pohronie je vo Fortuna lige druhú sezónu. Vo svojom tíme má už aj viacero zahraničných futbalistov. Tým najnebezpečnejším sa javí útočník z Burundi, ktorý už dal tri góly a to Bimenyimana. Dva góly na konte Gambijský záložník Alieu Fadera. V aktuálnom kádri Pohronia hrá aj Dominik Špiriak, ktorý pred dvoma rokmi obliekal dres Zemplína.

Pozvánka na zápas:

https://www.youtube.com/watch?v=rosof5Q8ok4

Predpokladaná zostava:
Markovic - Siopis, Soler, Vaško, Mendez, Neofytidis, Žofčák, Ivanov, Popovits, Phillips, Trusa

MFK Zemplín Michalovce - FK Pohronie
Fortuna liga 8.kolo, Sobota 26.september 2020, od 19:00 hod., Rozhoduje: Kráľovič.

Podľa SHMÚ nás dnes čaká počasie pod mrakom, s teplotami okolo 16.stupňov Celsia. V čase zápasu by malo pršať.

Vstupenky a opatrenia:

Na tento zápas, teda na hromadné podujatie organizované v exteriéri v červenom okrese, je obmedzená kapacita pre divákov na 500 osôb.

Časť z tejto kapacity tvoria držitelia permanentiek, a zvyšnú kapacitu teda cca 300 vstupeniek sme dali do predaja cez Ticketportal.sk.

Vzhľadom k tomu, že do týchto chvíľ neboli vypredané vstupenky cez internet, bude prebiehať dopredaj vstupeniek v dvoch pokladniach pri štadióne od 18:00 hod. a to pri sektore C4 a D4. K dispozícii budú len vstupenky na kryté tribúny. Zľavnené vstupenky na tento zápas nebudú v predaji, kvôli obmedzenej kapacite. Po naplnení kapacity 500 ľudí bude automatický ukončený predaj v pokladniach pri štadióne.

Inštruktážne video:

https://youtu.be/rSyuXu9GXSg

Prosíme všetkých fanúšikov, ktorý dnes prídu na zápas, aby si pri vstupe dezinfikovali ruky, a taktiež pri vstupe a počas celého trvania podujatia mali nasadené rúško na tvári na prekrytie horných dýchacích ciest.

Vzhľadom k tomu, že prišlo nove nariadenie o sedení v každom štvrtom rade, prosíme všetkých fanúšikov, aby na tomto zápase dodržovali pokyny usporiadateľov a aj napriek tomu, že majú na permanentke vyznačené sedenie. Na tomto zápase kvôli opatreniam a nariadeniam nebudú fungovať bufety.

Počasie SHMÚ.sk

FOTO: TASR