Matchday: Zemplín - Nitra

2021-03-13 12:04:31

Milí fanúšikovia!

Dnes, teda v sobotu 13.marca 2021 sa začínajú zápasy skupín o titul a o udržanie sa. Naši po dvoch rokoch v prvej šestke, budú túto jar hrať len v skupine o udržanie sa vo Fortuna lige. V prvom kole bude našim súperom FC Nitra. Pred týždňom sme v poslednom kole základnej časti vyhrali gólom Popovitsa z 88.minúty práve nad Nitrou a bodovo sa dotiahli na súpera.

Naši futbalisti, teda dnes od 17:00 hod. nastúpia na domácom ihrisku proti FC Nitra. Stretnutiesa uskutoční stále bez divákov.

FC Nitra má po 22 kolách na konte 22 bodov za 6 výhier a 4 remízy a nachádza sa na 10.mieste tabuľky Fortuna ligy, Zemplín na 9-tom. Trénerom Nitry je 44-ročný Peter Lérant.  

Zemplín a Nitra odohrali v doterajšej histórii vo Fortuna lige 10 vzájomných zápasov. Bilancia pre Zemplín je  celkom pozitívna, bilancia 5 víťazstiev, 4 remízy a len jedna prehra.

Najnebezpečnejším hráčom Nitry je bezpochyby Erik Jendrišek, bývalý reprezentant, ktorý posilnil Nitru pred začiatkom jari a už stihol aj dvakráť skórovať proti Seredi. Jeho góly znamenali tri body pre Nitru. Cez zimu odišlo viacero hráčov z mužstva Nitry ako Gatarič a lebo najlepší strelec Nitry po jeseni Faško.

Predpokladaná zostava:
Markovic - Magda, Soler, Vaško, Vojtko, Adekouroye, Oshima, Žofčák, Trusa, Phillips, Tandir

MFK Zemplín Michalovce - FC Nitra

Fortuna liga 1.kolo - Skupina o udržanie, Sobota 13.marca 2021, od 17:00 hod., Rozhoduje: Michal Očenáš.

Stretnutie sa uskutoční bez divákov. Stretnutie môžete sledovať od 16:55 hod. cez internet prostredníctvom www stránky Fortunaliga.tv alebo Huste.joj.sk.

Zemplín do toho !!!

FOTO: Róbert Andrejov