Méndez v ideálnej jedenástke 18. kola

2021-12-14 16:36:02

Alejandro Méndez bol zvolený za najlepšieho ľavého beka.

Aj napriek dvojgólovej prehre 0:2 v Trnave sa v zostave osemnásteho kola Fortuna ligy redaktorov TV Markíza objavil aj náš krajný obranca Alejandro Méndez.

Spolu s našim španielskym legionárom redaktori do stredu obrany vybrali Martina Škrteľa z Trnavy a Adama Kopasa zo Žiliny, na pravý kraj obrany zvolili Lukáša Fabiša z Ružomberka. V bránke získal najviac hlasov Henrich Ravás zo Senice, v strede poľa náš bývalý hráč Kyriakos Savvidis, dnes už hráč Trnavy, Anton Sloboda zo Zlatých Moraviec a Arménec Bichakhchyan zo Žiliny. Do útoku redaktori Markízy zvolili Kaprálika zo Žiliny, Ľuboslava Lauru z Liptovského Mikuláša a Gréka Giannisa Niarchosa zo Senice.

Michalovský ľavý obranca bol aj v ideálnej jedenástke portálu Fortuna liga. Spolu s ním sa tam rovnako ako od redaktrov Markízy dostal brankár Ravas, rovnaká trojica útočníkov, ako aj Sloboda so Savvidisom zo stredu poľa. Zmena nastala v strede obrany, kde si redaktori Fortuna ligy vybrali Filipa Twardzika z Trnavy s Robertom Diasom zo Serede a na pravej strane obrany tu figuruje Cesar Blackmann z Dunajskej Stredy.