Tretím odchádzajúcim hráčom je Kvocera

2022-01-03 17:33:14

Púchovský odchovanec druhýkrát opúšťa michalovský klub.

Slovenský krídelník Milan Kvocera si už dres prvoligového MFK Zemplín Michalovce v jarnej časti sezóny neoblečie. Bývalý mládežnícky reprezentant, ktorý v prvý deň tohto roka oslávil 24. narodeniny, sa už nezapojí do zimnej prípravy pod vedením lodivoda Miroslava Nemca, keď si nedokázal vybojovať pevnejšie miesto v zostave. S klubom od Laborca sa dohodol na predčasnom rozviazaní zmluvy, ktorá mala pôvodne trvať do leta 2023.

Pre odchovanca púchovského futbalu to bola druhá epizóda v michalovskom tíme, prvýkrát v srdci Zemplína pôsobil v ročníku 2019/20. Po anabázach v poľskom Radomiaku Radom a druholigovej Banskej Bystrici sa v lete vrátil do MFK Zemplín. Počas uplynulej jesene si v žlto-modrých farbách pripísal 11 ligových štartov bez gólového zápisu, pričom do všetkých naskakoval v pozícii striedajúceho hráča. Okrem toho trikrát nastúpil aj v Slovnaft Cupe.

"Kvocimu", ktorý je tretím odchádzajúcim hráčom v zimnej prestávke - pred pár dňami v Michalovciach skončili Bankole Olawale Adekuoroye a Pablo Gállego Lardiés - sa aj touto cestou chceme poďakovať za služby odvedené v našom klube a na ďalšom pôsobisku želáme veľa úspechov.

Foto: Róbert Andrejov