Na prvý zápas maximálne 25 % z kapacity

2022-02-09 15:42:30

Informácie k majstrovskému zápasu Michaloviec so Sereďou.

Stretnutie 20.kola Fortuna ligy medzi Zemplínom a Sereďou, ktoré sa uskutoční v piatok 11. februára od 17.00 hod. je zaradené do režimu Stredne rizikového podujatia. Všetci návštevníci hromadného podujatia môžu vstúpiť na štadión len výhradne v režime OP. Za osobu v režime očkovaná alebo prekonala ochorenie COVID-19 sa považuje:

- osoba kompletne očkovaná,

- osoba, ktorá má kontraindikáciu očkovania proti ochoreniu COVID-19,

- osoba, ktorá prekonala ochorenie COVID-19 v období pred nie viac ako 180 dňami

Kapacita je stanovená na 25% z celkovej kapacity na sedenie, teda 1100 divákov. Pri vstupe na štadión v deň zápasu je stanovená povinnosť preukázať sa potvrdením o očkovaní proti ochoreniu COVID-19 alebo potvrdením o prekonaní ochorenia COVID-19. Uvedené potvrdenie je možné nahradiť digitálnym COVID preukazom EÚ, ak je vydaný; v opačnom prípade je potrebné tieto skutočnosti preukazovať dokladom, z ktorého je určiteľná identita preukazujúcej sa osoby.

Tieto povinnosti sa vzťahujú jednak na držiteľov permanentiek ale aj na tých, ktorí si zakúpia na dané stretnutie vstupenky cez internet alebo v pokladni pred zápasom.

Vstupenky na majstrovský zápas Zemplína so Sereďou si môžete zakúpiť cez internet prostredníctvom www stránky Ticketportal.sk. Ak si zakúpite vstupenku na krytú tribúnu cez Ticketportal, tak ju máte o jedno euro lacnejšie ako v pokladni pri štadióne. Klasický predpredaj vstupeniek deň pred zápasom tentokrát prebiehať nebude. Vstupenky si budete môcť fyzicky zakúpiť v deň zápasu v dvoch pokladniach pri štadióne. Pokladne sa otvárajú tak ako brány štadióna hodinu pred výkopom, teda od 16.00 hod.