Starší dorastenci remizovali v Trenčíne

2015-05-03 12:00:00

Michalovčania tam odohrali zápas dvoch rozdielnych polčasov, po prvom prehrávali už o dva góly, napokon remizovali 2:2.

Už sedem duelov v rade neokúsili trpkosť prehry starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce. Svoju sériu neporaziteľnosti natiahli v nedeľu podvečer na ihrisku Trenčína, odkiaľ si priviezli bod za remízu 2:2 (0:2). Družstvo v tomto zápase nekoučoval tréner Albert Rusnák, ktorý bol v čase súboja na rotterdamskom štadióne De Kuip, kde vo farbách Groningenu hral finále Holandského pohára jeho syn Albert. A nakoniec sa aj stal hrdinom duelu s PEC Zwolle, pretože vsietil oba jeho góly. Namiesto trénera Rusnáka viedol michalovskú 19-tku v Trenčíne Adrián Devečka.

Zastupujúci tréner Adrián Devečka: "Bol to zápas dvoch rozdielnych polčasov. V tom prvom sme boli málo pohybliví a agresívni, chýbalo aj viac odvahy, súperovi sme nechali veľmi veľa priestoru. Ničím nás neprekvapil, hral presne tak, aké boli naše poznatky o ňom, teda jednoduchý futbal. Nebezpečný bol černoch Edmond v útoku, ktorý nám dal aj gól. V kabíne sme si niečo povedali a v druhom polčase sme boli oveľa lepší ako domáci, dominovali sme po každej stránke. Zápas sme mohli aj vyhrať, ak by sa hralo ešte o niečo dlhšie, určite by sme vyhrali, lebo Trenčania odpadli fyzicky. Škoda, mali sme byť v prvom dejstve odvážnejší, chlapci majú kvalitu nato, aby v Trenčíne od začiatku dominovali a vyhrali. Zvrat v zápase priniesol striedajúci René Lukáč, ktorý náš prvý gól dal a na druhý prihral."

AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce 2:2 (2:0)

Góly: 22. M. Šulek, 42. Edmond - 67. R. Lukáč, 79. L. Tóth

MFK ZEMPLÍN: Prysiazhniuk - M. Kolesár, A. Kuľha, M. Janočko, J. Straka - M. Bednár, Ilinjo, P. Kolesár (90. Havrila) - L. Tóth, Bavoľár (62. R. Lukáč), J. Andrejko (90. Mikovčík)

Najbližší program MFK Zemplín:

Piatok 8. mája o 13.00 hod.: Michalovce - MFK Košice (23. kolo)

Sobota 16. mája o 11.00 hod.: Prešov - Michalovce (24. kolo)

Streda 20. mája o 14.00 hod.: Michalovce - Banská Bystrica (25. kolo)