Štyri góly starších dorastencov na pôde Senca

2014-09-27 12:00:00

U nováčika súťaže zvíťazili vďaka skvelému finišu 4:2, dvakrát sa presadil Samuel Sarik, raz Pavol Bellás a Lukáš Tóth.

Prvoligoví starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce natiahli svoju sériu bez prehry už na päť zápasov. V sobotu zvíťazli na ihrisku vo Veľkom Bieli nad domácim Sencom v súboji 8. kola Dôvera I. ligy U19 o dva góly 4:2, hoci ešte do prestávky prehrávali 1:2. Výborne im však vyšiel záver duelu, kedy nováčikovi súťaže nastrieľali tri góly.

Tréner Albert Rusnák: "Z našej strany bol prvý polčas zatiaľ najhorší z doterajších siedmich zápasov, ktoré sme odohrali. V úvode sme boli úplne nekoncentrovaní, neprebudení, chlapci medzi sebou na ihrisku vôbec nekomunikovali, viazla nám kombinácia, bolo to veľmi zlé. Hneď v 5. minúte sme po štandardnej situácii dostali prvý gól, ktorý bol veľmi nešťastný, lopta sa poodrážala až do brány. Podarilo sa nám potom zásluhou Bellása vyrovnať, ale krátko nato sme dostali na 2:1, keď brankár Holienčin vyrazil loptu asi na dva metre pred seba a domáci hráč preloboval všetkých našich a lopta skončila v sieti. Cez polčas sme urobili zmeny v zostave a pomohlo to. Konečne sme začali hrať svoju hru, predovšetkým sme ju zrýchlili, začali sme kombinovať, hrali sme po čiarach, vedeli sme sa presadiť jeden na jedného. Druhý polčas tak môžem hodnotiť celkom pozitívne, dali sme v ňom tri góly. Som rád, že sme otočili nepriaznivý vývoj zápasu a zvládli ho."

ŠK Senec - MFK Zemplín Michalovce 2:4 (2:1)

Góly: 25. Ch. Libič, 29. Ramatlapeng - 70. a 85. Sarik, 22. Bellás, 79. L. Tóth

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - D. Sopata (87. Mikovčík), M. Kolesár, A. Kuľha, J. Straka - Havrila (46. Sarik), Ilinjo, M. Bednár - J. Andrejko, Bellás (56. R. Lukáč), L. Tóth

Najbližšie stretnutie odohrajú Michalovčania v sobotu 4. októbra o 11. hodine na domácom ihrisku proti Trenčínu.