Jakub Grič s reprezentačnou pozvánkou

2014-08-05 12:00:00

Michalovského stredopoliara povolal tréner slovenskej 19-tky na prípravný dvojzápas proti srbským rovesníkom.

Futbalisti slovenskej reprezentácie do 19 rokov nastúpia dvakrát v medzištátnom prípravnom zápase proti srbským rovesníkom. Reprezentačný ročník 1996 (účastníci ME a MS do 17 rokov, bronzoví na turnaji Granatkin Cup 2014) sa prvýkrát predstaví už pod hlavičkou reprezentácie do 19 rokov v súbojoch v Senci. Prvý duel je na programe v utorok 12. augusta o 17.00 h a odveta rovnako pri Slnečných jazerách o dva dni neskôr (11.00 h). Augustový zraz je súčasťou prípravy na novembrový kvalifikačný turnaj ME hráčov do 19 rokov, ktorý zverenci trénera Milana Malatinského odohrajú v susednom Maďarsku. 

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 19 rokov na medzištátny prípravný dvojzápas proti Srbsku "19" (12. augusta o 17.00 a 14. augusta o 11.00 h):

Brankári: Martin Junas (FK Senica), Marek Rodák (FC Fulham/Angl.)
Obrancovia: Juraj Chvátal (FK Senica), Patrik Gilian (SK Slavia Praha/ČR), Dominik Kružliak (MFK Ružomberok), Michal Sipľak (ŠK Slovan Bratislava), Šimon Kupec (FK Dukla Banská Bystrica), René Kotrík (FC Nitra)
Stredopoliari: JAKUB GRIČ (MFK Zemplín Michalovce), Filip Lesniak (Tottenham Hotspur/Angl.), Lukáš Čmelík, Miroslav Káčer (obaja MŠK Žilina), Nikolas Špalek (FC Spartak Trnava), Tomáš Galo (FO ŽP Šport Podbrezová), Jakub Hromada (Juventus Turín/Tal.)
Útočníci: Róbert Polievka (FK Dukla Banská Bystrica), Martin Vlček (AS Trenčín), Róbert Matejka (ŠK Slovan Bratislava)

Náhradníci:
Brankár: Filip Bajza (MŠK Žilina)
Obrancovia: Denis Švec (Spartak Myjava), Milan Dimun (MFK Košice), David Berežný (ŠK Slovan Bratislava)
Stredopoliari: Michal Horodník (MFK Košice), Jozef Urblík (FC Nitra), Filip Lády (ŠK Slovan Bratislava), Dominik Ujlaky (FC Spartak Trnava)
Útočník: Matej Lovás (MFK Ružomberok)

Realizačný tím:
Milan Malatinský (tréner), Jozef Daňko (asistent), Roman Hodál (tréner brankárov), Zsolt Fegyveres (lekár), Juraj Ludík (masér), Roman Smirnov (technický vedúci)

Zdroj: SITA