Starší dorastenci iba remizovali so Slovanom

2013-08-24 12:00:00

Doma stratili dva body po výsledku 1:1, za michalovské družstvo strelil jediný gól Adrián Leško.

Prvé domáce zaváhanie v tejto sezóne si na svoje konto pripísali starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce, ktorí v zápase 4. kola Dôvera I. ligy na vlastnej pôde iba remizovali s bratislavským Slovanom 1:1 (0:0).

V úvodnom dejstve mali prevahu Michalovčania, dlho sa do gólovej šance nevedeli dostať. Až v závere polčasu prenikol po pravej strane pekne do šestnástky Micovčák, ale dobre zasiahol gólman Prokop, ktorý vyrazil loptu na rohový kop. Po ňom hlavičkoval opäť Micovčák a opäť bol brankár Slovana pozorný. V druhom polčase Bratislavčania zlepšili hru, ale boli to práve domáci, ktorí otvorili skóre duelu: Turikovu strelu vyrazil Prokop iba pred voľného Leška a ten nemal problém dostať loptu do siete - 1:0. Po tomto momente Slovan ešte viac pridal a v 69. minúte sa mu podarilo vyrovnať, keď sa po rohu zblízka presadil Mikuš. V nadstavenom čase po prihrávke z krídla strelil druhý gól hostí Matejka, ale našťastie pre domácich neplatil pre postavenie mimo hry. Remíza je spravodlivá.

MFK Zemplín Michalovce - ŠK Slovan Bratislava 1:1 (0:0)

Góly: 58. A. Leško - 69. Mikuš

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - D. Horňák, Grič, J. Šimko, Ďurik - L. Tóth, M. Koscelník, Micovčák (83. P. Petričko), J. Kiss (69. T. Vožný) - Turik - A. Leško

Nasledujúci majstrovský zápas odohrajú zverenci kormidelníka Branislava Sokoliho na ihrisku Dubnice nad Váhom, kde nastúpia v sobotu 31. augusta o 11. hodine.