Reprezentantom odkazujeme: Poďte hrať k nám!

2013-03-28 12:00:00

Už v minulom roku sa Michalovčania usilovali o to, aby seniorská reprezentácia odohrala kvalifikačný zápas na ich štadióne.

Slovenskému národnému tímu sa v Žiline dlhodobo nedarí. Nevyhral tam už viac ako päť rokov. V septembri privíta reprezentácia na domácom ihrisku Bosnu a Hercegovinu. Návrh Plus JEDEN DEŇ preto znie: hrajte v Michalovciach!

Štadión nedávno zrekonštruovali skoro za tri milióny eur, bolo by určite vypredané. „Myslím si, že náš stánok spĺňa kritériá. V júni minulého roka nastúpila u nás v kvalifikačnom dueli aj reprezentácia do 21 rokov,“ uviedol šéf MFK Zemplín Michalovce Igor Šoltinský.

ŽILINA

PASIENKY

MICHALOVCE

KDE BY HRÁČI CHCELI ODOHRAŤ SVOJ POSLEDNÝ DOMÁCI DUEL:

Martin Škrtel: Myslím si, že by sme mali hrať v Žiline. Štadión je najlepší na Slovensku, nebol dobrý trávnik, ale určite sa zlepší.

Marek Hamšík: Podľa mňa má Žilina najkrajší štadión u nás, takže jedine tam. Aj fanúšikovia sú tu super.

Róbert Mak: Keby bolo na mne, tak by som chcel hrať na Slovane, teda na Pasienkoch.

Marián Čišovský: V Plzni (smiech), tam sa to však nedá. Ale keby bolo na mne, ja by som to najradšej odohral na východe, keďže som z  východu. Určite by tam prišlo viac ľudí.

Marek Bakoš: V Žiline sa nám hrá dobre, ľudia tu boli skvelí, cítil som sa tu dobre, takže zrejme pod Dubňom. Škoda, že nemôžeme hrať repre zápasy v Plzni (úsmev).

Juraj Kucka: V Žiline sa hrá dobre, je tu lepšia atmosféra ako na Pasienkoch. V Žiline ani v Bratislave sa nám však nedarilo, tak by som to možno aj zmenil a dal by som to niekam na východ. Len neviem, či ešte máme taký štadión, ktorý by spĺňal podmienky.

Ján Ďurica: Je jedno, kde hráme, ale keď vezmeme do úvahy štadióny, na ktorých hrať môžeme, tak najlepšia atmosféra je v Žiline. Škoda len, že sa nám pod Dubňom nedarí. Podľa mňa to nie je v štadióne, ale v našich hlavách.

Zdroj: denník Plus jeden deň