Rezervný celok doma nezaváhal

2012-10-28 12:00:00

Nad súperom zo Spišského Podhradia zvíťazili tesne 1:0 gólom útočníka Olivera Špilára.

Štvrtoligový rezervný tím MFK Zemplín Michalovce porazil na svojej umelej tráve Spišské Podhradie 1:0. Jediný gól stretnutia padol v 81. minúte a zaznamenal ho Oliver Špilár.

Aktérom duelu sťažovali hru veľká zima a silný vietor, ku ktorým sa po polhodine hry pridal aj nepríjemný dážď. Od úvodných minút sa hralo na jednu bránu, domáci sa okamžite nasťahovali na polovicu súpera zo Spiša, ale cez jeho prehustenú obranu sa do šancí dostávali iba sporadicky. Dobrú príležitosť už v 6. minúte spálil Špilár, ktorý centri Čarnotu zblízka netrafil bránu Franka. Potom to strelami spoza šestnástky skúšali Hamuľak, Dargaj či Regáli, ale gólman MŠK si s nimi poradil. Zaslúžená odmena pre Zemplínčanov v podobe gólu prišla v 81. minúte, keď center Pavlova neudržal v rukách brankár Franko a pohotový Špilár poslal loptu do siete. Autor otváracieho gólu si vzápätí takmer vsietil vlastenca, ale Bréda loptu vyškriabal na rohový kop. Michalovčania vedenie udržali a mohli sa tešiť z plného bodového zisku.

MFK Zemplín Michalovce B - MŠK Spišské Podhradie 1:0 (0:0)

Góly: 81. O. Špilár

ŽK: 40. M. Hamuľak - 82. M. Gonda

Rozhodoval: Michalik - 80 divákov

MFK ZEMPLÍN B: Bréda - J. Čarnota, Dargaj, Podhorin - L. Jacko, Pavlov, Immorlano (73. Harvila), Kokočák - M. Regáli, O. Špilár, M. Hamuľak (64. Škultéty)

MŠK: Franko - Tirpák, M. Gonda, Minďáš, D. Gonda - Želonka (88. Blahovský), Ďurša, M. Komara, Kacvinský, M. Novák - J. Dolný

Ostatné výsledky 15. kola IV. futbalovej ligy Východ:

Bardejovská Nová Ves - Giraltovce 0:1, Veľké Revištia - Svidník 2:0, Snina - Stará Ľubovňa 0:0, Sabinov - Vysoké Tatry 2:0, Haniska - Svit 2:1, Barca - Stropkov 2:1, Vyšné Opátske - Krásna 5:0

Tabuľka po 15. kole:

Najbližší program MFK Zemplín:

Nedeľa 4. novembra o 10.30 hod.: Michalovce B - Bardejovská Nová Ves (16. kolo)