Starší ani mladší dorastenci neuspeli v Senici

2012-08-21 12:00:00

Michalovčania nezískali ani bod, starší prehrali na Záhorí 0:2, mladší dorastenci dokonca 1:5.

Prvoligoví starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce prehrali v dnešnom stretnutí 4. kola súťaže na ihrisku Senice 0:2 (0:1). Mladší dorastenci tiež nebodovali a z opačného konca republiky si vezú vysokú prehru 1:5 (0:2)

Starší dorastenci

FK Senica - MFK Zemplín Michalovce 2:0 (1:0)

Góly: 33. T. Komara, 66. Pikulík (11 m)

MFK ZEMPLÍN: Kira - M. Popovič, Sochanič, T. Tomko (67. D. Horňák), Šimčák (65. Škultéty) - Koscelník, J. Kiss, Turik, Lechman (46. Harvila) - T. Kolesár, J. Štofík

Tréner Branislav Sokoli: "Chýbalo nám oduševnenie ako tomu bolo v zápasoch na domácom turnaji Michalovce cup. Mali sme aj slabý pohyb, naša rozohrávka bola zdĺhavá. V úvode sme nepristupovali k súperovým hráčom a domáci mali tlak. Keď sme už začali hru vyrovnávať, prišla nakopnutá lopta Senice a po prelobovaní brankára Matúša Kiru domáci otvorili skóre. V druhom polčase mal obrovskú šancu na vyrovnanie Tomáš Kolesár, avšak sám zoči-voči brankárovi neuspel. V našej hre bolo veľa nepresností, v 66. minúte Tomáš Tomko detinsky fauloval v šestnástke protihráča a Záhoráci pridali z penalty aj druhý gól. V ofenzíve nám citeľne chýbal Adrián Leško, ktorý má spoločne s Jozefom Šimkom reprezentačné povinnosti."

Mladší dorastenci

FK Senica - MFK Zemplín Michalovce 5:1 (2:0)

Góly: 23. Privrel, 26. Rajník, 65. a 74. Malý, 78. Chvátal - 45. Copko

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - Halagan (41. Copko), M. Kolesár (78. J. Vaško), Mikovčík, Havrila - L. Tóth, Grič, M. Ferko, Vajs (75. J. Andrejko) - Chocholáček (41. Bellás), T. Vožný

Tréner Ján Gajdoščík: "Domáci boli v tomto zápase futbalovejší a veľmi dobre kombinovali. Prvý gól sme inkasovali po štandardke, o tri minúty hneď ďalší po zlom vybehnutí nášho brankára. Druhý polčas sme začali lepšie a dočkali sme sa aj gólu, ktorý v 45. minúte strelil po peknej akcii Dávid Copko. Mali sme šance na vyrovnanie, ktoré však Pavol Bellás ani Lukáš Tóth nepremenili. Položil nás tretí presný zásah Senice v 65. minúte, po ďalšej hrubej chybe brankára. V závere stretnutia sme inkasovali ďalšie dva góly."

Najbližší zápas odohrajú michalovské výbery presne o týždeň, keď v Ružomberku nastúpia na dohrávané súboje prvého kola. Starší budú hrať o 13. hodine, mladší o 13.15 hod.