V nominácii SR 17 trojica hráčov MFK Zemplín

2012-01-24 12:00:00

Kormidelník Ladislav Pecko nominoval Vargu, Hromadu a Leška, medzi náhradníkmi bude čakať na príležitosť Šimko.

Slovenskí futbaloví reprezentanti do 17 rokov sa v dňoch 8. - 12. februára predstavia na medzinárodnom turnaji v španielskom stredisku La Manga. Súpermi zverencov trénera Ladislava Pecka budú postupne tímy Nórska (hrá sa v stredu 8. 2. o 16.00 h), Česka (v piatok 10. 2. o 16.00 h) a Švédska (v nedeľu 12. 2. o 13.00 h). Zraz mužstva SR "17" je naplánovaný na nedeľu 5. februára, do La Mangy sa výprava presunie v utorok popoludní 7. februára leteckou linkou Viedeň - Alicante. V osemnásťčlennom kádri mladých Slovákov má najväčšie - až päťčlenné zastúpenie - MŠK Žilina, troch futbalistov "dodali" FK Dukla Banská Bystrica a MFK Zemplín Michalovce. Z nášho klubu sú v nominácii obranca Atila Varga, stredopoliari Jakub Hromada a Adrián Leško a medzi náhradníkmi sa ocitol obranca Jozef Šimko. 

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 17 rokov na medzinárodný turnaj v španielskom stredisku La Manga (8. - 12. februára 2012):
Brankári: Libor Koníček (FC Spartak Trnava), Martin Junas (FK Senica) 
Obrancovia: Martin Králik, Martin Slaninka (obaja MŠK Žilina), Michal Vodecký (FK Dukla Banská Bystrica), Ľubomír Šatka (MFK Dubnica), Atila VARGA (MFK Zemplín Michalovce), Matúš Bero (AS Trenčín) 
Stredopoliari: Miroslav Káčer, Marek Zuziak (obaja MŠK Žilina), Tomáš Fajčík (FK Dukla Banská Bystrica), Jakub HROMADA, Adrián LEŠKO (obaja MFK Zemplín Michalovce), Július Szőke (ŽP Šport Podbrezová), Tomáš Kapusta (FK Senica), Patrik Jagnešák (MFK Ružomberok) 
Útočníci: Peter Lupčo (MŠK Žilina), Michal Kamenský (FK Dukla Banská Bystrica) 

Náhradníci:
Brankári: Martin Křížek (MFK Dubnica), Richard Gmitter (Partizán Bardejov) 
Obrancovia: Samuel Lacko (MFK Ružomberok), Jozef ŠIMKO (MFK Zemplín Michalovce), Denis Vavro (MŠK Žilina) 
Stredopoliari: Timotej Záhumenský (FK Dukla Banská Bystrica), Milan Ferenčík (MFK Ružomberok), Lukáš Haraslín (ŠK Slovan Bratislava), Dominik Nemec (FK Senica) 
Útočníci: Tomáš Trabalík (MFK Ružomberok), Rastislav Baša (FC Spartak Trnava) 

Realizačný tím:
Tréner: Ladislav Pecko 
Asistent trénera: Rastislav Kica 
Lekár: Jaroslav Južanin 
Masér: Jozef Novák 
Technický vedúci: Ondrej Krištofík

Zdroj: SITA