Družstvo U11 sa na Ukrajine nestratilo

2015-12-03 12:00:00

V neďalekom Užhorode mladí Zemplínčania odsadili spomedzi 32 tímov výborné šieste miesto.

Týždeň po družstve U10 sa na obrovskom halovom turnaji v Užhorode predstavili aj hráči michalovského tímu U11 (ročník narodenia 2005). V dňoch 27. až 29. novembra štartovali na 14. ročníku Memoriálu Vladimíra Yuhasa, na ktorom o víťaznú trofej bojovalo dokopy 32 družstiev z troch krajín (okrem ukrajinských sa na ňom predstavili aj rumunská Csíkszereda a slovenské Čaňa, FAMT Prešov, Michalovce a dva tímy Tatrana Prešov). Michalovčania vedení trénermi Marcelom Nemčíkom a Miroslavom Lieblom dosiahli výborné umiestenenie, keď obsadili konečnú šiestu priečku, keď vyhrali svoju základnú skupinu a po druhej priečke v nadstavbovej skupine sa prebojovali do bojov o 5. až 8. miesto. Celkovým víťazom turnaja sa stal celok domáceho SJFSSOR-u Užhorod.

Výsledky MFK Zemplín:

MI - FK Ľvov 1 1:0 (Kendzior), MI - výber Zakarpatskej oblasti 1 2:1 (Marjov 2), MI - DJUSŠ-26 Kyjev 2:0 (Kendzior, Liebl), MI - Ternopiľ 3:0 (Záhradník 2, Liebl), MI - FAMT Prešov 5:2 (Liebl 2, Gomboš, Kiendzior, Ruskovský), MI - Zinedine Užhorod 1 0:2, MI - Zirka Kyjev 3:2 na PK (Koval, vlastný), MI - Tatran Prešov zelený 1:2 na PK (Záhradník)

Súpiska MFK Zemplín:

Michal Šepeľák - Martin Kendzior, Bence Czmór, Jaroslav Gomboš, Dávid Liebl, Ladislav Koval, Alex Pestuch, Jakub Marjov, Dávid Ruskovský, Patrick Bodnár, Zoran Záhradník (tréneri Marcel Nemčík, Miroslav Liebl)