Danko a Bahi v zostave kola

2024-03-19 10:29:51

Naši hráči opäť v zostavách kola.

Aj po druhom kole nadstavbových častí o titul a o udržanie sa priniesli portál Flashscore a redaktori TV Markíza svoju ideálnu zostavu kola. Opäť sa v nej ocitli aj naši hráči.

V ideálnej zostave Flashscore sa ocitli dvaja naši hráči. Okrem ofenzívneho stredopoliara Stanislava Danka, ktorý rozhodol zápas s Košicami (1:0), v nej je aj krajný obranca Franck Bahi. Redaktori Flashscore do ideálnej zostavy zaradili aj nášho odchovanca, v súčasnosti útočníka DAC Dunajská Streda Mateja Trusu. Do brány vybrali Matúša Hrušku z Banskej Bystrice. Hruška má v ideálnej zostave ďalších dvoch spoluhráčov - obrancu Ivana Mensaha a stredopoliara Ľubomíra Wilwébera. V ideálnej zostave sú aj traja hráči MFK Skalica – stopér Martin Černek a kridelníci Adam Morong a Róbert Matejov. Najlepšiu jedenástku dopĺňajú útočník Jan Hladík z Ružomberka a obranca Samuel Suľa zo Zlatých Moraviec. 

Stanislav Danko je spoločne s Trusom, Hladíkom, Morongom, Matejovom a Mensahom aj v ideálnej zostave, ktorú zoraďujú redaktori TV Markíza. Tí do brány zaradili Tomáša Fruhwalda z Ružomberka, do obrany k Mensahovi aj Mateusa Brunettiho (D. Streda) a Matúša Malého (Ružomberok). V strednej zálohe sú dvaja hráči Spartaka Trnava - Roman Procházka a Adrian Željkovič.