V nedeľu hráme opäť doma

2024-10-21 12:23:46

Spustili sme predpredaj vstupeniek na Skalicu.

V pondelok 21. októbra sme spustili predpredaj vstupeniek cez internet prostredníctvom webovej stránky Ticketportal.sk na náš piaty domáci zápas Niké ligy v novej sezóne. Našim súperom bude MFK Skalica a hrá sa v nedeľu 27. októbra popoludní.

Vstupenky cez Ticketportal sa dajú kupovať nepretržite vo dne v noci až do výkopu stretnutia teda do 15:30 hod. Cez Ticketportal.sk budú k dispozícii v predaji tieto vstupenky: Plné vstupné, Ženy, Seniori 62+, študenti od 15 rokov a vstupenky VIP. Vstupenky pre ZŤP, Deti do 15 rokov a deti do 120 cm, taktiež vstupenky na Rodičovskú tribúnu sú k dispozícii v predaji iba v pokladniach pri štadióne.

Fyzický predpredaj vstupeniek bude prebiehať pred zápasom, v piatok v pokladni od umelej trávy v popoludňajších hodinách. Platba v pokladniach na štadióne je možná len v hotovosti. Pred návštevou zápasu odporúčame všetkým fanúšikom preštudovať si cenník, kde v prípade nekrytých tribún sú výrazne zľavy. Taktiež pre rodiny s deťmi je vyhradený sektor B5 na krytej tribúne so zvýhodneným rodinným vstupným.  Odporúčame všetkým fanúšikom si kupovať vstupenky cez internet je to pohodlnejšie a vyhnete sa prípadným radom pri pokladniach priamo pred zápasom.

V deň zápasu budú hodinu pred výkopom otvorené pokladne pri štadióne. Od kasárni budú otvorené obidve pokladne pre domácich fanúšikov. A od umelej trávy jedna pokladňa pre domácich fanúšikov a jedna pre fanúšikov hosťujúceho mužstva pri ich sektore B11-B12.

Sektor hostí B11-B12

Do tohto sektora sa budú predávať vstupenky len priamo pred zápasom od 14:30 hod., teda hodinu pred výkopom. Bude na to vyhradená pokladňa pri vstupe do tohto sektora. Ceny vstupeniek: 7 € muži a 3 € ženy. Do tohto sektora sa nebudú dať kúpiť vstupenky cez internet. Platba je možná len v hotovosti. Kapacita sektora hostí je 200 fanúšikov.

Termíny predaja vstupeniek na zápas MFK Skalica, 27.10.2024, 15:30 hod.:

Pondelok         21.10.  od  14:00 hod.       Spustenie predpredaja vstupeniek cez Ticketportal.sk

Vstupenky je možné kupovať do výkopu zápasu.

Piatok             25.10.  od 14:00 do 17:00 hod.  Predpredaj v pokladni pri sektore D4

Nedeľa            27.10.  od 14:30 hod.             v pokladniach pri štadióne