Informácie o lístkoch na Petržalku

2024-05-22 13:02:09

Vstupenky si už môžete zakúpiť v predstihu na Ticketportáli.

V utorok 21.mája sme spustili predpredaj vstupeniek cez predajnú sieť Ticketportal.sk na domáci zápas Zemplína v baráži o udržanie sa v Niké lige. Našim súperom bude druhý tím druhej ligy FC Petržalka. Duel sa bude hrať v sobotu od 16.30 hod.

Aj na tento zápas sme sa rozhodli, že pre všetkých žiakov základných škôl a študentov stredných škôl bude na tento zápas VSTUP ZDARMA na nekryté tribúny C a D. Nie je potrebná vstupenka, stačí sa pri turnikete preukázať študentským preukazom typu ISIC karty. K vstupu do sektorov C a D prosíme využite turnikety pri sektore C4 a turnikety pri sektore D4. Permanentky vydané na aktuálnu sezónu Niké ligy sú v platnosti aj na tento barážový zápas s FC Petržalkou.

Na tento zápas je stanovené jednotné vstupné 5€ na kryté alebo nekryté tribúny, ženy 3€. Vstupenky pre dospelých sa cez Ticketportal dajú kupovať nepretržite vo dne v noci až do výkopu stretnutia teda do soboty do 16.30 hod. Cez Ticketportal.sk budú k dispozícii v predaji tieto vstupenky: Plné vstupné, Ženy, Seniori 62+, študenti od 18 rokov a vstupenky VIP.  Vstupenky pre ZŤP, taktiež vstupenky na Rodičovskú tribúnu sú k dispozícii v predaji iba v pokladniach pri štadióne. Fyzický predpredaj vstupeniek tento krát nebude prebiehať deň pred zápasom, len priamo pred zápasom alebo cez Ticketportal.sk. Platba v pokladniach na štadióne je možná len v hotovosti. V deň zápasu budú hodinu pred výkopom, teda od 15.30 hod. otvorené dve pokladne pri štadióne. Od kasárni bude otvorená jedna pokladňa, a od umelej trávy taktiež jedna pokladňa pre všetkých fanúšikov. Pre fanúšikov hostí bude otvorená pokladňa pri ich sektore teda B11-B12. Do tohto sektora sa budú predávať vstupenky len priamo pred zápasom od 15:30 hod., teda hodinu pred výkopom. Bude na to vyhradená pokladňa pri vstupe do tohto sektora. Ceny vstupeniek: 5€ muži a 3 € ženy. Do tohto sektora sa nedajú zakúpiť vstupenky cez internet. Platba je možná len v hotovosti. Kapacita sektora hostí je 200 fanúšikov.

Termíny predaja vstupeniek na zápas s FC Petržalka (sobota 25.5.2024 16.30 hod.)
Utorok 21.5. od 12.00 hod. Spustenie predpredaja vstupeniek cez Ticketportal.sk 
Vstupenky je možné kupovať do výkopu zápasu.
Pozn.: Na tento zápas nebude prebiehať predpredaj vstupeniek deň pred zápasom v pokladni pri sektore D4.
Sobota 25.5. od 15.30 hod. v pokladniach pri štadióne