Od stredy predaj lístkov na DAC

2024-08-13 15:07:48

Súboj s Dunajskou Stredou hráme v sobotu o 18. hodine.

V stredu 14. augusta spúšťame predpredaj vstupeniek cez internet prostredníctvom webovej stránky Ticketportal.sk na náš druhý domáci zápas Niké ligy v novej sezóne. Našim súperom bude FC DAC 1904 Dunajská Streda a hrá sa v sobotu 17. augusta podvečer.

Vstupenky cez Ticketportal sa dajú kupovať nepretržite vo dne v noci až do výkopu stretnutia teda do 18.00 hod. Cez Ticketportal.sk budú k dispozícii v predaji tieto vstupenky: Plné vstupné, Ženy, Seniori 62+, študenti od 15 rokov a vstupenky VIP. Vstupenky pre ZŤP, deti do 15 rokov a deti do 120 cm, taktiež vstupenky na Rodičovskú tribúnu sú k dispozícii v predaji iba v pokladniach pri štadióne.

Fyzický predpredaj vstupeniek už nebude prebiehať deň pred zápasom, len priamo pred zápasom alebo cez Ticketportal.sk. Platba v pokladniach na štadióne je možná len v hotovosti. Pred návštevou zápasu odporúčame všetkým fanúšikom preštudovať si cenník, kde v prípade nekrytých tribún sú výrazne zľavy. Taktiež pre rodiny s deťmi je vyhradený sektor B5 na krytej tribúne so zvýhodneným rodinným vstupným. Odporúčame všetkýcm fanúšikom si kupovať vstupenky cez internet je to pohodlnejšie a vyhnete sa radom pri pokladniach pred zápasom.

V deň zápasu budú hodinu pred výkopom otvorené pokladne pri štadióne. Od kasární budú otvorené obe pokladne pre domácich fanúšikov. A od umelej trávy jedna pokladňa pre domácich fanúšikov a jedna pre fanúšikov hosťujúceho mužstva pri ich sektore B11-B12.

 Sektor hostí B11-B12

Do tohto sektora sa budú predávať vstupenky len priamo pred zápasom od 17.00 hod., teda hodinu pred výkopom. Bude na to vyhradená pokladňa pri vstupe do tohto sektora. Ceny vstupeniek: 7 € muži a 3 € ženy. Do tohto sektora sa nebudú dať kúpiť vstupenky cez internet. Platba je možná len v hotovosti. Kapacita sektora hostí je 200 fanúšikov.

Termíny predaja vstupeniek na zápas FC DAC 1904 Dunajská Streda, 17.8.2024, 18.00 hod.:

Streda            14.8.    od  14.00 hod.       Spustenie predpredaja vstupeniek cez Ticketportal.sk

Vstupenky je možné kupovať do výkopu zápasu.

Sobota            17.8.    od 17.00 hod. v pokladniach pri štadióne