Vášeň pre hru a túžba po víťazstve sú zdarma

2024-08-18 21:10:21

Šéf michalovského klubu a jeho slová po poslednom zápase.

Úvodné štyri kolá Niké ligy nám nastavili zrkadlo a zreálnili obraz nášho tímu. Bolo by veľmi naivné a neprofesionálne si myslieť, že po ťažkej minuloročnej sezóne a hektickom lete sa od prvých kôl vyrovnáme tým najlepším mužstvám v súťaži.

Posledné tri týždne sme stabilizovali situáciu v klube a vniesli istoty do A-tímu, čo sa prejavilo v prvých troch zápasoch. Úvodných 20 minút nášho posledného vystúpenia proti Dunajskej Strede - zatiaľ najlepšiemu súperovi - nás všetkých napĺňal optimizmom, ktorý rýchlo vyprchal po inkasovanom góle. Všetci sme sa na tento zápas pripravovali zodpovedne a všetci sme chceli. Škoda! Nevyšlo to podľa našich predstáv. Taký je šport.

Vášeň pre hru a túžba po víťazstve sú zdarma. V sobotu sme na ihrisku neprejavili dostatočne ani vášeň, ani túžbu po víťazstve. V mene celého realizačného tímu a chlapcov na trávniku Vám, našim fanúšikom a sponzorom, touto cestou garantujeme, že v nasledujúcich zápasoch Niké ligy nás budú hnať vpred vášeň pre hru zvanú futbal a túžba po úspechu a víťazstvách za náš klub, naše mesto a našich fanúšikov.

SPOLU SME ZEMPLÍN!

Ivan Gondor, generálny manažér MFK Zemplín Michalovce