Spúšťame predaj lístkov na Trenčín

2024-09-09 10:48:13

Duel s AS Trenčín hráme v sobotu o 18. hodine.

V pondelok 9. septembra spúšťame predpredaj vstupeniek cez internet prostredníctvom webovej stránky Ticketportal.sk na náš tretí domáci zápas Niké ligy v tejto sezóne. Našim súperom bude AS Trenčín a hrá sa v sobotu 14. septembra v podvečer.

Vstupenky cez Ticketportal sa dajú kupovať nepretržite vo dne v noci až do výkopu stretnutia teda do 18.00 hod. Cez Ticketportal.sk budú k dispozícii v predaji tieto vstupenky: Plné vstupné, Ženy, Seniori 62+, študenti od 15 rokov a vstupenky VIP. Vstupenky pre ZŤP, deti do 15 rokov a deti do 120 cm, taktiež vstupenky na Rodičovskú tribúnu sú k dispozícii v predaji iba v pokladniach pri štadióne.

Fyzický predpredaj vstupeniek bude prebiehať pred zápasom, v piatok v pokladni od umelej trávy v popoludňajších hodinách. Platba v pokladniach na štadióne je možná len v hotovosti. Pred návštevou zápasu odporúčame všetkým fanúšikom preštudovať si cenník, kde v prípade nekrytých tribún sú výrazne zľavy. Taktiež pre rodiny s deťmi je vyhradený sektor B5 na krytej tribúne so zvýhodneným rodinným vstupným. Odporúčame všetkým fanúšikom si kupovať vstupenky cez internet je to pohodlnejšie a vyhnete sa prípadným radom pri pokladniach priamo pred zápasom.

V deň zápasu budú hodinu pred výkopom otvorené pokladne pri štadióne. Od kasárni budú otvorené obidve pokladne pre domácich fanúšikov. A od umelej trávy jedna pokladňa pre domácich fanúšikov a jedna pre fanúšikov hosťujúceho mužstva pri ich sektore B11-B12.

Sektor hostí B11-B12

Do tohto sektora sa budú predávať vstupenky len priamo pred zápasom od 17.00 hod., teda hodinu pred výkopom. Bude na to vyhradená pokladňa pri vstupe do tohto sektora. Ceny vstupeniek: 7 € muži a 3 € ženy. Do tohto sektora sa nebudú dať kúpiť vstupenky cez internet. Platba je možná len v hotovosti. Kapacita sektora hostí je 200 fanúšikov.

Termíny predaja vstupeniek na zápas AS Trenčín, 14.9.2024, 18.00 hod.:

Pondelok         9.9.      od  14.00 hod.       Spustenie predpredaja vstupeniek cez Ticketportal.sk

Vstupenky je možné kupovať do výkopu zápasu.

Piatok             13.9.    od 14.00 do 17.00 hod.  Predpredaj v pokladni pri sektore D4

Sobota            14.9.    od 17.00 hod.             v pokladniach pri štadióne